Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Sportando ‏@sportando 2m2 minutes ago
Mladen Jeremic reportedly agreed to terms with Metalac Valjevo
Бржи сам и од нашег твитер налога :lol:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Poska napisao:
Sportando ‏@sportando 2m2 minutes ago
Mladen Jeremic reportedly agreed to terms with Metalac Valjevo
Бржи сам и од нашег твитер налога :lol:
Od fejsbuk naloga ;) ja sam ga tamo postavio a automatski se beleži i na tviteru jer su povezani
Korisnikov avatar
By Lucky
Metalac me pocinje podsjecati na Mutin Radnicki iz bahatih dana, sa ovim ''pojacanjima''.
Bas su mi bili simpaticni sa leprsavom igrom i timom prepunim mladih, solidnih igraca. Cini mi se da postaju nestrpljivi.
Korisnikov avatar
By Poska
Нисам ни знао за Фб страницу :lol:
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Metalac bi pobedom u Zadru osigurao šesto mesto u ligi, što bi zaista bio lep uspeh za Valjevce.
Korisnikov avatar
By Karaburac
A i dobra prilika da se osvete za poraz u Valjevu. Duel dva najveca iznenadjenja ovogodisnje lige, sumnjam da je iko ocekivao ovakve partije i Metalca i Zadra.
Korisnikov avatar
By bokibb
Vincent Vega napisao:Metalac bi pobedom u Zadru osigurao šesto mesto u ligi, što bi zaista bio lep uspeh za Valjevce.

Ako izgube Krka (gostuje Olimpiji) i Solnok (docekuje Cedevitu) sto je izgledno, Metalac je 6ti sigurno.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
bokibb napisao:
Vincent Vega napisao:Metalac bi pobedom u Zadru osigurao šesto mesto u ligi, što bi zaista bio lep uspeh za Valjevce.

Ako izgube Krka (gostuje Olimpiji) i Solnok (docekuje Cedevitu) sto je izgledno, Metalac je 6ti sigurno.
Da, da, video sam to, nego sam mislio da ih pobeda oslobađa svih kalkulacija. A i ne bih se baš kladio na sigurnu pobedu Olimpije protiv Krke.
By Edibledi
Металац 6. место а Словенци показали да играју часно и без калкулација.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 34

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]