Stare teme
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Meni su izgleda pcele sudjene u zadnjem kolu u drugom mecu ove sezone odlucujemo ko ima prednost domaceg terena u plej ofu
Sreca pa sam pravovremeno tempirao formu posle niza povreda konacno je sve na mestu i rezultat preko 500 :D
Dajte pcele da se igramo ...
Korisnikov avatar
By Lika
I eto nas u play off-u, a parovi su sljedeći:

Slika

Jedini siguran par za vas kladioničare je Predsednikovi sinovi - Clitorians, gdje bi sinovi trebali taj posao odraditi bez nekih većih problema, dok kod ostalih parova bi moglo da bude svašta. S nestrpljenjem se posebno očekuje okršaj Stiglitz - Moćne pčele :D

Rokeri s Moravu - BC Versus bi također trebali odigrati veoma zanimljiv meč uz laganu prednost na strani Versusa po mom mišljenju, dok će Dolan i Matorac voditi bitku do samog kraja. Kakvima će se pokazati moje prognoze, ostajemo da vidimo....
Ovo je period kada i treneri taktiziraju...najsigurniji su igrači timova koji jure plej-of:

Dalas, Memfis, Finiks na zapadu i Njujork, Klivlend, Detroit i Atlanta na istoku.

Tako da je moguće i neočekivano.

Hajde lepo da se igramo, pa kako bude!
By Davorpfc
Lika napisao:I eto nas u play off-u, a parovi su sljedeći:

Slika

Jedini siguran par za vas kladioničare je Predsednikovi sinovi - Clitorians, gdje bi sinovi trebali taj posao odraditi bez nekih većih problema, dok kod ostalih parova bi moglo da bude svašta. S nestrpljenjem se posebno očekuje okršaj Stiglitz - Moćne pčele :D

Rokeri s Moravu - BC Versus bi također trebali odigrati veoma zanimljiv meč uz laganu prednost na strani Versusa po mom mišljenju, dok će Dolan i Matorac voditi bitku do samog kraja. Kakvima će se pokazati moje prognoze, ostajemo da vidimo....
Nazalost desilo se ono najgore, povrede kljucnih igraca bas pred sam pocetak playoffa. Ozljedili se Deng i Howard, tako da sa ovakvim hendikepom nemam se cemu dobrome nadati vec u ovoj prvoj rundi...
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Lika napisao:
Stiglitz napisao:Donatas Motiejunas indeks 23 dopingovane pcele :think:
Vidi ga stvarno, jučer ga Sale ubacio, hahahahahaha. :lol:
Taj me sahrano ulazem prigovor i trazim doping kontrolu :lol:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30