Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/3 ... rugom-mecu

Eдит: Само да напоменем још једном, свако ко буде ишао вечерас, нека обуче црну мајицу!
By Edibledi
Свака част Партизану како се подигао после прве утакмице и одиграо, 'као' у трансу, прво полувреме.
Брине ме неки унутрашњи осећај да је и ових 17 поена мала разлика против овако јаке Звезде и не бих се изненадио да ово изгубимо али је бар прелеп осећај кад имаш тренера који је у стању да за један дан потпуно преокрене цео тим.
Једва чекам 'следећу сезону' са Џикићевим новим тимом.
Само храбро и 1+ да буде на крају био бих презадовољан.
Највише се плашим уствари судија, да се не поставе на страну теорије да треба погурати тим који губи да би била интересантнија утакмица. Уосталом, видећемо већ на почетку какав ће критеријум да поставе за друго полувреме.
Није ни њима лако, пошто пршти на терену на све стране а још и цела хала грми.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Mrtva trka kome se vise majke nacestitah, Fincu ili Slovencu.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Kakva krađa na kraju. Ništa, na sledećoj utakmici neka tuku Cirbesa onako mučki, kada moraju da nas kradu i u ovakvoj situaciji.
Korisnikov avatar
By kontrabas
lowone napisao:20 bacanja vise bajo moj...
Haha, a tvoj domen je statistika, jeli? :lol: A koliko smo ofanzivnih skokova više imali? Da ne opravdava to možda veći broj slobodnih bacanja.
Samo znam da je utakmica bila rešena, kada Cirbes nije uhvatio onaj loš pas. I šta onda bi. Prikače nepostojeći faul Vilijamsu. Ako bi se to uvek sviralo, celo vreme bi se samo slobodna izvodila.
Tako, da u sledećoj utakmici bi ih tuko, ko vola u kupusu. Eto neka daju oni u sledećoj 40 slobodnih više, ali neka krvare za to.
Korisnikov avatar
By rudonja
Sta reci?
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 278
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]