Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Smesna liga, ali trenutno nismo za bolje. Radujem se ipak.
Korisnikov avatar
By Zex88
Utakmica je odigrana u visokom ritmu a svoj debi u crno-belom dresu je imao reprezentativac Srbije, Stefan Birčević. Na ovom meču, van ima su bili Adin Vrabac i Frenk Robinson, dok u igru nisu ulazili Jovanović i Koprivica.

Na kraju, nemački tim je trijumfovao rezultatom 81:72 (22:17, 22:17, 15:21, 22:17)

Oldenburg

K. Kramer 10, D. Kramer 4, Jan Nikas 5, Massenat 8, Madrih 8, Lokhart, Polding 8, Izman, Drijenčić, Švetelm 8, Kuval 19, Dagins 11

Partizan NIS

Hačer 9, Ratkovica 6, Jovanović, Karahodžić 6, Tanasković 4, Marinković, Majstorović 11, Birčević 10, Koprivica, Andrić 11, Pejić 1, Luković 7, Pot 7
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1899/prvi- ... om-periodu
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Sta sad opet radimo sa Potom nije mi jasno ? Cvele je za njega izmislio kosarku i pustili smo ga a ovog cemo da drzimo na probi a doveli vec 2 iskusna pleja ?! Ne svidja mi se tu nista.
Andric kolko vidim dobro igra, Vanja klasicno ono njegovo nema ga nigde, mali Tanaskovic se dokazuje, Majstorovic standardno na 10ak poena, Lukovic toplo hladno... bice zanimljivo videti kako to konacno izgleda za mesec dana :D prosto ne mogu da docekam !
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cvele i Pot su dva potpuno razlicita igraca... Drugo, Pot ce verovatno biti treci plej u rotaciji, tako da ne kapiram poredjenje. Trece, znatno je socijalnija varijanta od Cveleta. Ne kapiram sto ti on toliko smeta? Koga bi ti za treceg pleja?
Korisnikov avatar
By Jomer
nista mi sada nije jasno ja koliko sam ispratio mi smo doveli 3 amera, a gore vidim 2(1+1) da li sam se nesto gadno istripovao :lol:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Robinson jos uvek ne igra... Izgleda da ga jos uvek muci koleno, ne dopada mi se sto dovodimo tako felericnog igraca. Koji je treci Amer, ja koliko znam takvog nema?
By Edibledi
Вечерас Звезда игра против Олденбурга.

Едит:
Stefan Sinovec je na korak od povratka u Partizan i trebalo bi da zauzme mesto koje je bilo namenjeno Petru Rakićeviću. Mladi bek nije dobio raskid ugovora sa Metalcem, pa su se u Humskoj okrenuli drugim rešenjima, a izbor je po svoj prilici pao na iskusnog Sinoveca.

Posle odlaska iz Partizana 2010. godine, 28-godišnji Sinovec je igrao za Metalac, Radnički iz Kragujevca, MZT, Solnok i Krku, za koju je prošle sezone u ABA ligi prosečno beležio 12.3 poena, 6.2 skokova i 3.1 asistenciju.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read ... z4IjyyfyjH
Korisnikov avatar
By BogdanB
Pozdravlja vas @Poska i kaze:

U petak se igra protiv Besiktasa.
izgleda da ce se trenirati u Hali Sportova a utakmice ce biti u Pioniru.
Adidas ostaje tehnicki sponzor.
Bice promocije tima.
Sezonske,tribine 70e, parter oko 120e
Korisnikov avatar
By BogdanB
Izgleda da je Andric novi kapiten. Plaky.

Trener Sutjeske je dosao umesto Avdalovica.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 178

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]