Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
U ovoj americi sve porodicne veze Pejton,Okefor,Gordon...
Nego misli li ovaj da ubaci Milosa Jankovica da ih novi Dejan Milojevic oduli od zivota.Salic 15 minuta bez suta.Pa decko sta ti igras???Ne mogu da verujem da nije dobio loptu 15 minuta ili napravio sebi poziciju za sut.
Korisnikov avatar
By Peja
jesam lud ili ameri sutiraju trojke 1-2 za 35 min?
Odlepili su se, gotovo
Poslednja izmena od Peja u Sre Jul 03, 2013 9:52 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:jesam lud ili ameri sutiraju trojke 1-2 za 35 min?
Ja bi na ovog Okefora stavio Milosa pa gde puklo da puklo.
Nego gledajuci statisticki izgleda da smo skroz limitirani u sutu,i da samo odbranu igramo.
Novak 3-11,a Andric 1-8.Daj ubacuj pre Andjusica mora da je prangijas na brata.
Poslednja izmena od MILOS OBILIC u Sre Jul 03, 2013 9:55 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By djokonda
Imali smo priključak dok je Jokić i naravno Micić u igri...kako Janković uđe u igru Gordon počne da skuplja ofanzivne skokove...a Okafor napunio Šalića...praktično nas dobili nečim što bi trebalo da je naše najjače oružje - unutrašnja igra...centri loši, Milutinov brzo ušao u probleme sa faulovima, Jankovića i Šalića nigde u skoku...jedino Jokić.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
djokonda napisao:Imali smo priključak dok je Jokić i naravno Micić u igri...kako Janković uđe u igru Gordon počne da skuplja ofanzivne skokove...a Okafor napunio Šalića...praktično nas dobili nečim što bi trebalo da je naše najjače oružje - unutrašnja igra...centri loši, Milutinov brzo ušao u probleme sa faulovima, Jankovića i Šalića nigde u skoku...jedino Jokić.
Jokic lici meni na Macvana.Normalno da smo losi u skoku kad ne proba sa Milosem Jankovicem da ih iznenadi i donese prevagu
Korisnikov avatar
By djokonda
Ogromna je razlika između Jokića i Mačvana...Jokić je 209cm dok je Mačvan 203cm. Praviš od Jankovića mnogo boljeg igrača nego što on realno jeste...ne bi on mogao tu mnogo da utiče i daleko je on od Milojevića...Milojević je u mlađim kategorijama igrao nisko krilo što ti dosta govori o njegovim atletskim sposbnostima dok Janković sa 203cm jedva da ima brzinu za četvorku.

EDIT: Idemo na Hrvate u četvrtfinalu...mislim da ih prolazimo, suviše slabu odbranu igraju čini mi se. Takođe, dosta su tanki pod košem...nemaju problem skoka jer Šarić tu dosta krpi ali im fali mase...mislim da će Hrvati pokušati maksimalno da ubrzaju igru dok ćemo mi pokušati da je usporimo što je više moguće.
Poslednja izmena od djokonda u Sre Jul 03, 2013 10:18 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 61

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]