Stare teme
By malinaro

Haha,mora da je fašizam kad vam se kaže da razvijate strance,a na klupu držite Pecarskog i Trifunovića. Ili kad se ismeje đžin odbrana igrača druge ekipe Bajerna, „traženog“ po celoj Evropi zbog svojih kvaliteta,posebno odbrambenih, a partizan ga jedva ugrabio. Da ne bih bio fašista smem samo kritikovati srpske igrače,valjda po vašoj novokompnovanoj navijačkoj teoriji fašizma. Nije naodmet nešto i pročitatii znati, pre izbacivanja besmislenih parola ,floskula i nesuvislo koriđenih krupnih termina,samo da bi nekog ućutkali. Za to vam je dovoljno mnogo,mnogo manje,samo pokoji argument.

Neće uvek ova država biti večito luda da večito finansira parazite klubove sa stranim igračima kojima se vi oduševljavate,već će ih dati deci širom Srbije da treniraju košarku. To će onda biti upeglana država a ne država onih koj rade protiv nje.

By PASULJ PASULJ

Malinaro svaka čast,l!!! Napisao si sve što i ja mislim i što sam više puta pisao.Drago mi je da ima normalnih ljudi koji vide da ovo što rade blizanci nanosi ogromnu štetu srpskoj košarci.Biće zanimljivo ove godine kada na utakmici Partizan- Zvezda navijači budu bidrili igrače.Malo koji igrač će ih razzmjeti.Sve najbolje normalni čovječe!

By PASULJ PASULJ

Milanezija,gudo maka,ja shvatam da si malo nestabila,nervozan ,preplašen i da ti treba psihijatar jer ti napadaju Mitrovića.Ne boj se , neće ukinuti Zadrugu.Ona je intelektualni nivo i duševna hrana polovini Srbije u koju i ti spadaš.

Korisnikov avatar
By Zex88

Dosta je.. Nasatavi li se ovako, bice sankcionisano banom!

By PASULJ PASULJ

Zašto ne sankcionišeš Milaneziju koji ljude šalje psihijatru.Ja sam uvijek korektno i razložno komentarisao stanje u košarci.Samo ukazujem na nebulozu da država fibnansira dva kluba koji forsiraju strane igrače na račun domaćih.Paralela sa klubovima u Evropi se ne može povući jer npr Real i Barselonu finansiraju fudbalski klubov,Armani ,Fener,Oli ,Pao i slične privatni kapital.Oni mogu da angažuju koga hoće ali blizanci ipak imaju neku obavezu prema srpskoj košarci.Koga ja provociram?Nikog a pogotovo ne Milaneziju.

Korisnikov avatar
By Zex88

Ja ovde nisam reagovao zbog zlih stranaca i blizanaca vec zbog licnih uvreda..

• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 166

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]