Stare teme
By DonBrodka
Argumenti će doci, polako kada ne budemo imali vise nikakvih sansi za Euroligu, a mogu da se uporede grupe iz EK i ove Evrolige koju igra samo ko mora, ali posto si ti očigledno ljubitelj ove marionetske uprave, tebi je naravno ok.

Sent from my iPhone using Tapatalk
By DonBrodka
A argumenti već postoje svuda da EK nije trebalo napuštati, i da je sve uradjeno preuranjeno...

Sent from my iPhone using Tapatalk
By Jo.
Karaburac napisao:vrhunsko proseravanje... Kazes bolje je organizovano takmicenje koje traje vec 10 godina od onog koje se prve godine sada odrzava :roll: parama? Koje su pare jbt u Eurokupu, nemoj da se zajebavamo... Pa od tog vrlog takmicenja smo ne tako davno odustali jer je procenjeno da je veci trosak nego sto donosi dobit. Atraktivnost? Hoces da nadjemo postove iz sezone kada smo igrali EK i koliko je smatran atraktivnim?

Kad nesto kazes bilo bi red da bar malo obrazlozis... Ovako ti se izlaganje svodi na ''dodjoh, lupih, odoh''.

Na kraju krajeva, EK je mozda i bolje takmicenje, ali za to se trebaju dati argumenti, a ne ovako laparati.

Uzgred, na ovaj post sam odgovorio kao drugi forumas, ne kao moderator, ko god smatra da je ''proseravanje'' za kaznu, nemam problem sa tim.
EK ili Fiba liga, kao sto rekoste...isti K.... od takmicenja...

Ali, postavlja se pitanje posledica ove odluke...

Da li cemo lakse doci do Eurolige igrajuci EK ili Fiba ligu...?
Da li ce "drugarcina" Djordi ovaj potez sagledati pozitivno, ili ce sada imati alibi da udovolji Covicu i da ugovor Zvezdi na par godina...?
Ovo ocekujem uskoro...

Sta Partizan dobija igrajuci Fiba ligu umesto EK...?
Ovo bi voleo da mi neko objasni...

Da se ne razumemo pogresno, nikoga ne kritikujem jer znam da su nasledili dno dna, samo mi nista nije jasno sta radimo...i potpuno je ocigledno da smo jos uvek u dubokom kanalu... jer nista nije pokrenuto da se krene napred...
Korisnikov avatar
By Karaburac
@DonBrodka

Nisam ja niciji ljubitelj, nego pisem kako jeste. Ti od kad si ovde dosao nisi napisao K o kosarci vec koristis svaku priliku da ih mazes govnima. Nista drugo zapravo i ne pises.

@Jo

Ukoliko je procena da ce Djordji na duze staze pobediti, ovo je sigurno los potez. Cinjenica ipak jeste da EL tezi nekoj zatvorenosti u kojoj mi nemamo sta da trazimo sa svojom finansijskom impotencijom, koja se sigurno nece promeniti u dogledno vreme. Na kraju krajeva, mi nismo doneli ovu odluku, ona nam je nametnuta. Ja samo kazem da je ova grupa sasvim pristojna, cak bolja nego sto sam ocekivao.

Da li ce Zvezda dobiti ugovor na par godina ili ne, apsolutno nije nesto sto se nas tice, niti mi na to mozemo da uticemo. Djordiju ne treba nikakav alibi za poteze koje donosi, on ih je vazda donosio veoma bahato i bez ikakvog obzira na sportski momenat. Osim toga, ukoliko Zvezda dobije ugovor, ne vidim na koji nacin moze da nam se zabrani igranje u EL osim da se potpuno obesmisli igranje Jadranske lige, jer ukoliko se to onemoguci nama, onemogucila bi se i svaka mogucnost da Hrvati ili Slovenci ikad dodju do EL.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Pa iskreno ne znam koliko visinske pripreme imaju znacaj za ligaska takmicenja.
Korisnikov avatar
By Jomer
to si u pravu nemaju nikakvog znacaja, ali zanimljiv podatak
Poslednja izmena od Jomer u Ned Avg 21, 2016 11:16 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
BBBbbb napisao:Pa iskreno ne znam koliko visinske pripreme imaju znacaj za ligaska takmicenja.
Ne znam koliko mogu da pomognu vrhunskim sportistima, ali amaterima definitvno mogu. Znam da su igraci koji su zimus odradili pripreme u sumi na Letnjikovackom brdu mnogo bolje igrali za Livade i imali vise snage, nego oni sto nisu dolazili.
Da ne odem u aut, zavrsicu sa ovim i cestitam vam na Bircevicu srebrnom Olimpijcu. Ipak morace on puno da radi da bi zadrzao status reprezentativca. Pre svega da popravi skok, jer ne smeju da ga naskacu nizi igraci, a on je visok oko 209-211 cm.
Korisnikov avatar
By Poska
Karaburac napisao:@DonBrodka

Nisam ja niciji ljubitelj, nego pisem kako jeste. Ti od kad si ovde dosao nisi napisao K o kosarci vec koristis svaku priliku da ih mazes govnima. Nista drugo zapravo i ne pises.

@Jo

Ukoliko je procena da ce Djordji na duze staze pobediti, ovo je sigurno los potez. Cinjenica ipak jeste da EL tezi nekoj zatvorenosti u kojoj mi nemamo sta da trazimo sa svojom finansijskom impotencijom, koja se sigurno nece promeniti u dogledno vreme. Na kraju krajeva, mi nismo doneli ovu odluku, ona nam je nametnuta. Ja samo kazem da je ova grupa sasvim pristojna, cak bolja nego sto sam ocekivao.

Da li ce Zvezda dobiti ugovor na par godina ili ne, apsolutno nije nesto sto se nas tice, niti mi na to mozemo da uticemo. Djordiju ne treba nikakav alibi za poteze koje donosi, on ih je vazda donosio veoma bahato i bez ikakvog obzira na sportski momenat. Osim toga, ukoliko Zvezda dobije ugovor, ne vidim na koji nacin moze da nam se zabrani igranje u EL osim da se potpuno obesmisli igranje Jadranske lige, jer ukoliko se to onemoguci nama, onemogucila bi se i svaka mogucnost da Hrvati ili Slovenci ikad dodju do EL.
Да сачекамо ми са тим. Шпанци, Руси, и остали клубови из Аба лиге су и даље ту, чекамо да видимо исход око регистрација и суспензија из такмичења. Треба да се види шта је казна, и да ли би је било, или за нас важе друга правила.

Добили смо ОКК Београд 110:59.

Ове припреме су добре због хемије у екипи и заједништва.

Едит: У 19ч играмо против Морнара, као финале овог купа. Они су добили Борац.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 178

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]