- Uto Jul 02, 2013 8:08 pm
Milutinov izdominira0, Vasa se povredio ali je nastavio tako da nije nista strasno. Sutra Ameri, sve ispod stoka razlike je uspeh.
milanezija napisao:Milutinov izdominira0, Vasa se povredio ali je nastavio tako da nije nista strasno. Sutra Ameri, sve ispod stoka razlike je uspeh.ameri najdominantniji ikad, sa najmlađim timom. Naši su među pet najjačih timova. Tu su još i Španci, hrvati i Litvanci. hrvati su me malo razočarali jer sam mislio da će da izdominiraju do finala sa USA. Imaju stvarno talentovan tim. Šarić, Brzoja, Mavra, Junaković i još par momaka, biće verovatno okosnica njihove reprezentacije za 5-6 godina.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
AJMO BRACO UZET AMERE
Peja napisao:SAmo napred ! Iako mislim da cemo odigrati opusteno jer nije eliminaciona i da ce nas napunitiUkoliko budemo resili problem prenosa lopte na njihovu polovinu garantujem pobedu protiv Amera. Ukoliko ih uvedemo u pozicioni napad, mislim da nemaju sta da traze. Oni ce sto posto vrsiti ogroman pritisak po celom terenu, ako tu ne popustimo imamo ih.
I kad ne budes prvi ti...
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Karaburac napisao:+1000
EDIT: ako neko naleti na neki strim, neka salje obavezno....

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički
AJMO BRACO UZET AMERE
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]