Stare teme
By Edibledi
milanezija napisao:Milutinov izdominira0, Vasa se povredio ali je nastavio tako da nije nista strasno. Sutra Ameri, sve ispod stoka razlike je uspeh.
ameri najdominantniji ikad, sa najmlađim timom. Naši su među pet najjačih timova. Tu su još i Španci, hrvati i Litvanci. hrvati su me malo razočarali jer sam mislio da će da izdominiraju do finala sa USA. Imaju stvarno talentovan tim. Šarić, Brzoja, Mavra, Junaković i još par momaka, biće verovatno okosnica njihove reprezentacije za 5-6 godina.
Poslednja izmena od Edibledi u Sre Jul 03, 2013 12:26 pm, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By Peja
SAmo napred ! Iako mislim da cemo odigrati opusteno jer nije eliminaciona i da ce nas napuniti
Korisnikov avatar
By Karaburac
Peja napisao:SAmo napred ! Iako mislim da cemo odigrati opusteno jer nije eliminaciona i da ce nas napuniti
Ukoliko budemo resili problem prenosa lopte na njihovu polovinu garantujem pobedu protiv Amera. Ukoliko ih uvedemo u pozicioni napad, mislim da nemaju sta da traze. Oni ce sto posto vrsiti ogroman pritisak po celom terenu, ako tu ne popustimo imamo ih.

EDIT: ako neko naleti na neki strim, neka salje obavezno....
Korisnikov avatar
By Lepus
Amerikance nisam gledao, ali se presinga 1 na 1 uopste ne plasim. Vjerujem da Vasa i Pot tu nece imati nikakvih problema. Za Novaka vec nisam siguran. Ako igraju zonski presing, opet se nesto pretjerano ne sikiram. Vjerujem da smo toliko tehnicki i takticki potkovani da to lagano razbijemo. Medjutim, treba cuvati karte i za finale. ;)
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:
EDIT: ako neko naleti na neki strim, neka salje obavezno....
+1000
Korisnikov avatar
By Peja
A koliko mislis da je realno da to resimo? Imajuci u vidu da glavni igrac kod tog prenosa ima najvise izgubljenih lopti protiv dosad ne previse jakih reprezentacija
Korisnikov avatar
By Lepus
Vasa ne gubi lopte na vodjenju nego na dodavanju. Ako njemu neko oduzme loptu u toku prevodjenja, svaka cast. Em je fizicki jak, em ima odlicnu kontrolu lopte.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Amerikanci u ovim godinama jos nisu dovoljno nadopingovani tako da ocekujem nacionalnu bruku SAD.Nece znati sta ih je snaslo kad veceras Milutinov ubaci 25 poena uz 15 skokova.
Ima li negde link gde ne mora da se registruje?
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 61
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]