Stare teme
By Jaycee Carroll
zola napisao:
Jaycee Carroll napisao:Hteo sam da vas iznenadim,al zajebaste me :mrgreen: Bice to prelep sportski centar,zaista zavidim njihovoj opstini.
Otkud grade novu halu? Zar hala Boris Trajkovski nije izgradjena pre 6-7 godina?
Ova hala ce biti samo MZT-ova,dok u BT nastupaju i muski i zenski rukometni klubovi Vardara i Metalurga + kosarkaska reprezentacija.BT je mislim bio pusten pre 4-5 godina,nova je to i odlicna hala,skuplja mislim oko 7500-8000.Hala MZT bice oko 5000 kapacitet.

@Lucky

I Vojdan Stojanovski potpisao za Albu :dance:
By Jaycee Carroll
Nookie napisao:Kada ce biti gotova??
Tesko pitanje,slagacu te sta god da ti odgovorim,brzo ce,posto oni imaju veliku podrsku grada ujedno i vlade RM.Za sledecu sezonu 100%!
By dexy
Jaycee Carroll napisao:
Nookie napisao:Kada ce biti gotova??
Tesko pitanje,slagacu te sta god da ti odgovorim,brzo ce,posto oni imaju veliku podrsku grada ujedno i vlade RM.Za sledecu sezonu 100%!
Samo da ne bude kao izgradnja Beogradske Arene :D , iliti, zidanje Skadra na Bojani.
By Jaycee Carroll
Karaburac napisao:Dzejsi pa on je unapredjena verzija Borisa Bakica, kao zamena za njega je prilicno logican potez.
A,jebem ga,onda ce opet Damjan na trojku,a prirodna pozicija mu je 2.Ja sam ocekivao kao startere Otasevic,D.Stojanovski i Dejvis,ovako igrace Otasevic,Sinovec i Damjan.Davis je mnogo slican Bertansu,lik bas ludo prangija u nasu ligu u finalu je postigao 26 poena za 1 poluvreme(mislim igrao 13-14 minuta) :mrgreen:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 37

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]