Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Meni je do jaja ovo kladjenje u avatar, nego nikad niko nije hteo sa mnom da se kladi, k'o da sam sugav...

Edit:

Nadam se da je tacno ovo za Miljenovica sto kaze Cika Velja. Da bude drugi plej, da igra dva jaka takmicenja uz 15-ak minuta po mecu ( u KLS verovatno i vise ) i bombona.
By milanezija
Miljen je i prošle godine bio 2. plej, jer Muta koristi jednog, tako da nije postojao ni jedan drugi plej u ekipi sem Capina, Steva je išao na dvojku, kao i Sinovec i Steriko
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Cika Velja a sta cemo sa situacijom ako prvi plej opet bude igrao 40minuta po utakmici? Sta mu onda znaci sto ce biti drugi plej....? uzgred, kad si vec toliko dobro informisan reci mi da li se Muta malo opametio posle ove sezone ili i dalje planira da bude najveci srpski kauboj?
Korisnikov avatar
By cika.Velja
Karaburac napisao:@Cika Velja a sta cemo sa situacijom ako prvi plej opet bude igrao 40minuta po utakmici? Sta mu onda znaci sto ce biti drugi plej....? uzgred, kad si vec toliko dobro informisan reci mi da li se Muta malo opametio posle ove sezone ili i dalje planira da bude najveci srpski kauboj?
Muta je Muta,takav kakav jeste.
Njegov problem je sto kad nekog igraca zagotivi,on ga istrpi maksimalno.
Setite se samo Cakarevica koliko ga je trpeo,pa je bio u 3 najbolja igraca lige.
I sada kad bi se vratio Cakarevic,sto bi' ja inace voleo,eksplodirao bi u Radnickom.
Da sacekamo mi da vidimo da li je ovaj moj prijatelj meni dao pravu informaciju,pa da krenemo u sastavljanje jos jaceg tima,nego prethodne sezone.
Naravno,sa crnim igracem na poziciji 1. ;)
Korisnikov avatar
By dachakg
da iupak mi sacekamo 09.07.,pa da onda pocnemo da razmisljamo ko ide,a ko dolazi! za sada kako stoje stvari,velike su sanse da upadnemo umesto vose!
Korisnikov avatar
By dachakg
Lucky napisao:Ima li sanse da vam damo Cakarevica, a vi nama Bircevica ?
jok,samo cetvorka za cetvorku,znaci vi nama loverenja,pa mozemo da pricamo! :drool:
Korisnikov avatar
By Lucky
dachakg napisao:
jok,samo cetvorka za cetvorku,znaci vi nama loverenja,pa mozemo da pricamo! :drool:
Nece Muta njega, slab je u sutu za 3 poena. Imamo mi i cetvorku za vas - Djekna. Mlada verzija Dace Mijatovica. Ako to nije za Mutu, ja ne znam sta je :whistle:
Korisnikov avatar
By cika.Velja
Milosavljevic dobio poziv za reprezentaciju,otisao u Partizan.
Cakarevic isto...
Sad Bircevic pozvan u reprezentaciju....
Sta ce da bude,videcemo. ;)
  • 1
  • 217
  • 218
  • 219
  • 220
  • 221
  • 223

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]