Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Ne znam šta bi mu bila opcija, Mega ? To možda i ne bi bilo tako tragično, ali ostale opcije - npr. strani klub, i sl. ne želim ni da razmatram.
Šteta, KLS je očigledno prerastao, ne vidim gde je problem da mu se da kvalitetna ABA minutaža - u Radničkom ili gde već.
Blizu smo da izgubimo i njega i Mitrovića, i onda ćemo da se pitamo a zašto igramo sa Letonijom na jednu loptu?
Zato što su minutažu dobijali igrači koji su fizički spremni i do kraja života ostaju (samo) fizički spremni.
Katastrofa.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ja i ne vidim drugi opciju sem Mege. Ko ce njega da uzme iz inostranstva???
Aj sto igramo na jednu loptu,nego sto i gubimo :D :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Nookie napisao:Ja i ne vidim drugi opciju sem Mege. Ko ce njega da uzme iz inostranstva???
Italija,Bijela. ;)
Korisnikov avatar
By Nookie
Zex88 napisao:
Nookie napisao:Ja i ne vidim drugi opciju sem Mege. Ko ce njega da uzme iz inostranstva???
Italija,Bijela. ;)
Bolje KLS onda :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gale napisao:Ne znam šta bi mu bila opcija, Mega ? To možda i ne bi bilo tako tragično, ali ostale opcije - npr. strani klub, i sl. ne želim ni da razmatram.
Šteta, KLS je očigledno prerastao, ne vidim gde je problem da mu se da kvalitetna ABA minutaža - u Radničkom ili gde već.
Blizu smo da izgubimo i njega i Mitrovića, i onda ćemo da se pitamo a zašto igramo sa Letonijom na jednu loptu?
Zato što su minutažu dobijali igrači koji su fizički spremni i do kraja života ostaju (samo) fizički spremni.
Katastrofa.

Slicno razmisljanje imamo, ja mislim da bi on Megi legao kao kec na 11, jedino sto me buni u tom slucaju je status Luke Drce i gde bi njega smestili... Realno Mega u spoljnoj liniji ima Micica, Dangubica, Avramovica i trenutno i Drcu. Mislim da bi bolje bilo i po Miska i po sve da Drci nadje neki angazman i nekako da upari Miljena i Vasu na pleju, onda bi to stvarno bila ekipica jos vise po mom ukus. Mislim da bi i Miljenu to odgovaralo...

Sto se tice odlaska Miljena iz RKG sobzirom da vec ima ugovor, mozda je Misko ubacio neku klauzulu oko minutaze koja ocito nije ispostovana? Pricam napamet, ali moze da se dogodi. Ima li neko upuceniji?
Korisnikov avatar
By Nookie
"Rok za uplatu novca na račun ABA lige za učešće u tom takmičenju naredne sezone se opasno približio, a Košarkaški klub Vojvodina, prema tvrdnji ljudi u tom klubu, još nije obezbedila ni dinar u te svrhe! Podsetimo, Novosađani moraju da plate 150.000 evra i time ispune uslov da učestvuju u regionalnom takmičenju. Za to su dobili i rok koji ističe 5. jula i olakšicu u vodu rata, pa do isteka prvog roka mogu da plate i petinu ukupne sume. Ali, kasa Vojvodine i dalje zvrji prazna. U crveno - belom taboru su prionuli na posao i zamolili pokrajinu, grad i sponzore da priskoče upomoć. Predsednik kluba Aleksandar Maksimović kaže da je situacija prilično neizvesna, ali postoje nagoveštaji da će biti uplate u naredna dva dana. - Još nije nabavljen ni jedan evro. Prema obećanjima ljudi iz pokrajinskih organa, biće nam pušteno 30.000 evra do petka. To bi bila prva rata od pet. međutim, sve zavisi i od rebalansa pokrajinskog budžeta - rekao je Maksimović za novosadski Dnevnik. Prvi čovek "lala" očekuje da odgovorni u ABA ligi ostanu dosledni u vezi sa sporazumom koji je postignut o dinamici isplate, doduše samo verbalno. - Sve je načelno dogovoreno, ali bez ikakve pismene potvrde. Upravo to nas mnogo muči, ali računamo na to da su to ozbiljni ljudi i da neće biti, po nas, neprijatnih iznenađenja."

Zvuci obecavajuce :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Lika napisao:Kragujevčani, šta ćemo s vama, nova tema u ABA ili KLS? :think:
Sacekaj jos malo....da vidimo sta ce biti sa njima i Vosom
  • 1
  • 214
  • 215
  • 216
  • 217
  • 218
  • 223