Stare teme
By Edibledi
Peja napisao:Podsetite me sta je bilo s njima 2011? mislim da smo ih dobili ili je bio neki egal?
EDIT nasao sam, izgubili smo 80 78. Nije igrao Bogdanovic
E sad me malo zainteresovalo ovo pa sam cackao po istoriji, kako to da mi nismo igrali 2009? obzirom da smo 2007 uzeli titulu
Kažnjeni, jer se Čović dogovorio sa našim klincima i Litvancima da nas oni pobede sa manje od 4-5 poena, kako Španci ne bi ušli u polufinale. Ta nameštaljka je bila toliko očigledna, ma tragikomična, da su nas naknadno kaznili neučestvovanjem na prvenstvu. Tada je Litvanski igrač, pošto su vodili više nego što treba, prvo zagradio svog igrača, kako bi naš mogao da položi loptu o tablu. Onda isti Litvanac uzima loptu da izvede ispod koša i dodaje našem igraču loptu u ruke i ovaj postavlja konačan rezultat :mrgreen: :geek:
Korisnikov avatar
By Jomer
@Edibledi netacno brate, nismo igrali 2009 jer se nismo kvalifikovali, muta zasrao na EP 2008 u grckoj u18, totalno smo se pogubili , cak mislim da se nismo plasirali 1/4, Muta posle prozivao igrace kako nisu imali muda i kako su trebali bar zbog sp 2009 da zapnu
a zbog te namestaljke nismo dobijali pozivnicu za onaj turnir u Nemackoj Albert .... koje se vodi kao nezvanicno prvenstvo sveta
Korisnikov avatar
By zola
Lucky napisao:Ako se ne varam, je li ovo onaj mali Druov burazer igra za Amere ?
Da, to je taj. Na ove dve utakmice je bio najefikasniji, ali je najvise i sutirao.

Markus Smart ne forsira za sad
By Edibledi
Jomer napisao:@Edibledi netacno brate, nismo igrali 2009 jer se nismo kvalifikovali, muta zasrao na EP 2008 u grckoj u18, totalno smo se pogubili , cak mislim da se nismo plasirali 1/4, Muta posle prozivao igrace kako nisu imali muda i kako su trebali bar zbog sp 2009 da zapnu
a zbog te namestaljke nismo dobijali pozivnicu za onaj turnir u Nemackoj Albert .... koje se vodi kao nezvanicno prvenstvo sveta
Да, у праву си! Истриповао сам да је ово била казна а сад се сећам да је Мта водио генерацију '90. у којој је био Филип Шепа. А пре две године се генерација '91. није пласирала у 1/8 финала (није прошла групу) на У20. Мусли није био.
Иначе Амери добили Русе на У19 115-47.
http://prague2013.fiba.com/pages/eng/fe ... /game.html
Јесте да су много јаки али, што је много, много је.
Како ли ћемо се ми провести за неколико дана?
Korisnikov avatar
By familija
Edibledi napisao:
Jomer napisao:@Edibledi netacno brate, nismo igrali 2009 jer se nismo kvalifikovali, muta zasrao na EP 2008 u grckoj u18, totalno smo se pogubili , cak mislim da se nismo plasirali 1/4, Muta posle prozivao igrace kako nisu imali muda i kako su trebali bar zbog sp 2009 da zapnu
Да, у праву си! Истриповао сам да је ово била казна а сад се сећам да је Мта водио генерацију '90. у којој је био Филип Шепа. А пре две године се генерација '91. није пласирала у 1/8 финала (није прошла групу) на У20. Мусли није био.
Иначе Амери добили Русе на У19 115-47.
http://prague2013.fiba.com/pages/eng/fe ... /game.html
Јесте да су много јаки али, што је много, много је.
Како ли ћемо се ми провести за неколико дана?
MA nebitno je...
Bitno je da dobijemo Ruse i Kineze i budemo drugi iza Amera, da ne mozemo sa njima do finala...a ako dodjemo u finale, onda se broje mrtvi... :D :D :D
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 61
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]