Imam pitanje na koje mi je hitno potreban odgovor. Posle 15 minuta guglanja kljucnih reci mog problema na 3 jezika, setila sam se ovog foruma na kome dominiraju muskarci i ove teme, pa cu biti slobodna da se obratim doktoru za pomoc. Ceo dan radim, pa sam se umorila i nije mi do prezanja i biranja reci, a moram da obavim jedan vazan razgovor veceras ili sutra, pa bih bila zahvalna kada bi mi doktor ili neko ko ima iskustva u ovome bukvalno stavio reci u usta.
Naime, jedan drugar, sa kojim se druzim oko 3, 4 godine, a upoznali smo se ziveci u istom kraju, se odselio, pa se nismo neko vreme culi, utom se i ja odselim, i sretnemo se skoro i skontamo da zivimo 7 metara jedno od drugog. On ima devojku sa kojom je negde oko 5 godina, a koja je pre zivela dva sprata ispod mene i i dalje je tamo. E, ja nisam mogla da ne primecujem njegovog brata kad smo se tek upoznali, medjutim, on je 3 godine mladji od mene, a nisam nesto u fazonu mladjih tipova. Ali nisam ravnodusna, pa bih eventualno da vidim kako ce da se pokaze za jos koju godinu. Medjutim, taj oratak me konstantno muva i svaki put se jedva iscupam iz njegovih ruku.

Jednom sam ga uhvatila da mi viri pod suknju! Doduse, toliki ispadi se nisu ponavljali.

A kao drugar je super, bilo bi mi krivo da se ne druzimo i dalje. On ce da bane veceras verovatno, a ja sama... Na koji nacin da mu kazem da iskulira, da smo ortaci i samo ortaci, ali mi hitno treba odgovor koji mogu da citiram, ne savet? Hvala.
I jos nesto: ni njegov brat nije ravnodusan prema meni