Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ti kao Katon Stariji, ko o cemu ti o Pekovicu...

@Poska, @Bogdan i ostali... Niko od nas nema prave informacije, kakvi su razgovori vodjeni i ostalo, pa bih vas sve zamolio da se suzdrzimo od preteranog teoretisanja. Mislim da ce biti steta ukoliko ne budemo igrali nikakvo medjunarodno takmicenje, ali videcemo sta ce biti. Ne verujem ni da je FIBA toliko netakticna da ne prihvati u svoj zagrljaj ekipe koje se udalje od ULEB-a, mozda se i uguramo negde. Sacekajmo epilog.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@Karabu

kakve sada ambicije imamo? da budemo ikebana? da osvojis sve,dzaba ti to kada te nigde ne vodi.
Niko nema prave informacije,ali kako da predjes preko svega vise,dokle da te prave ludim? Spomenuo sam,idemo na sud ako treba zbog EK-a. E,odustacemo od EK-a. Nikola se uhvatio u kolo,a ne zna ni da igra nego kolo krene napred,a on pozadi.
Poslednja izmena od BogdanB u Pet Avg 12, 2016 7:21 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lucky
Pekovic izgleda cekao da dolete Amerikanci na aerodrom pa da posalje pismo, da se ne okrenu odmah nazad. :lol:
Prezivjecemo i ovo jednog dana - valjda.
Da li je predsjednik ovo pismo poslao iz USA ili je jos ovde?
Najmanje sto ocekujem od njega sada je da posalje otvoreno pismo navijacima. Pri tome uopste ne ocekujem nekakvo k..cenje i ratovanje sa drzavom i savezom nego iznosenje plana za buducnost kluba.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Niko zivi ne zna sta to zapravo sad znaci....

Bogdane, ako cemo realno EL jos uvek nije ugrozena, a da li ce biti sledece sezone videcemo. Mi da osvojimo prvo te pehare pa onda da vidimo... I na kraju, malo me nervira ta prica ''cemu osvojiti nesto ako te ne vodi nicemu'', pa valjda je pehar poenta sama za sebe? Valjda juris da budes prvak da bi bio prvak, a ne da bi isao u EL? EL je samo nusprodukt toga.

Sto se tice otvorenog pisma navijacima... Slazem se, trebalo bi. Za pocetak bi trebali da znamo ko upravlja klubom kad Nikola nije tu, posto je Mica pusten niz vodu, a drugi covek se nije doveo.
Korisnikov avatar
By Jomer
@KArabu +1 tu sam i ja negde sa razmisljanjem

meni je samo i dalje krivo sto ovaj isti savez nije reagovao na svinjarije one Paukove zvezde, na tadasnji FMP i Buducnost, koji su svi prekrsili sve moguce statute i pravila KSSCG, ponizavali su tada jedan od najuspesniji sportova, dobili su nagradu za sve to

mi smo sa druge strane uvek postovali i cenili taj maticni savez, i sad lome kola na nama, politicke igrice ali mislim da posle ovoga ima samo da izadjemo jos jaci, nesto ce se veliko dogoditi, verujem i karmu i sve ce se naplatiti
Korisnikov avatar
By Poska
@Карабу, пуштање низ воду Миће, или директива са врха државе да мора да се склони, јер није хтео да изда написано обавештење? Треба назвати ствари правим речима, а не стално као нешто фини, ''а није тако било'' и те форе...

@Хомер, Ђилас је сада ту, доказани политичар, зна он како управљати савезом, одлуке ме не чуде. Све је по плану. Још човек бре цео живот у кошарци, као препоручен био за то место.

@Карабу, имаћу једно питање за тебе, али није у реду да ти га сада поставим, јер би било у домену шббкбб, у зависности од судбине Ек, па можда онда те питам.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1895/prvi- ... ni-2016-17
By Jo.
@Karabu

Slazem se da sacekamo epilog...

Daj boze da gresim..., mislim da smo ugasili..., i da ova odluka zatvara vrata EL za duzi period ... Nece Djordi tako lako preci preko ovoga...
Od drzave cemo dobiti ... :obscene-birdiedoublered: :obscene-birdiedoublegreen:...

Eventualno igranje fiba lige ne donosi nista... to i ne treba da se igra... samo trosenje para...

Mislim da treba da se skoncentrisemo na ABA, da osvojimo titulu... i igramo sledece godine EL...kako znamo i umemo...
Ako smo odjebali Dzordija, da odjebemo i ove iz Fiba...onda je 1:1... i nikog ne ljutimo...
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 178

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]