Stare teme
Duga9ka napisao:
MILOS OBILIC napisao:A Petar Torlak? Sta je sa njim? Bio je gostovao u Beogradskoj hronici nahvalio sebe kao da je Dzordan. Osvojio je neku nagradu na nekom takmicenju nevezanu za basket.
Petar Torlak Igra na Univerzittu "Istocna Karolina" i prve tri godine je odigrao sa skromin ucnikom. Ostaje da vidimo sta ce uraditi u seniorskoj godini, od koje se uglavnom najvise i ocekuje. Imao sam priliku da kratko igram sa njim i moje mislenje je da je odlican igrac, sa dobrim pregledom igre, sutom, ali prosecnim fizikalijama, sto je jedna od stvari na koje se stavlja akcenat u Americi. Licno mislim da je otisao u malo prejaku sredinu kada je otisao u Ameriku. Nadam se da ce odigrati dobro zavrsnu godinu, jer mu to moze otvoriti vrata profesionalne kosarke. Ukoliko se to ne dogodi, bice jako tesko da sa 24 godine i vrlo skromnom statistikom krene da gradi pro karijeru.
Petar Torlak je završio seniorsku godinu na East Carolini prošle sezone, pominjali smo ga na temi NCAA. Trenutno je na probi u Partizanu. Dobro došao na forum!
А на проби нема појма тренутно изгледа.
Karaburac napisao:Za Pantovica prvi put cujem, a Balsa Koprivica bi morao biti u nasoj U16 ekipi sledece leto.
Takodje, dok sam za Koprivicu čuo čitajući forum. mislim da je i postavljeno par klipova za Balšu.
horog napisao:
Karaburac napisao:Za Pantovica prvi put cujem, a Balsa Koprivica bi morao biti u nasoj U16 ekipi sledece leto.
Obojica Vasojevići! Voditi računa da ih Montenegro ne prevesla kod njih.
ako su Vasojevići tu dileme nema :)
dovlimir napisao:
horog napisao:
Obojica Vasojevići! Voditi računa da ih Montenegro ne prevesla kod njih.
ako su Vasojevići tu dileme nema :)
Ne bi trebalo, ali mora se voditi računa, da ne bude kao u slučaju Vladimira Golubovića (poreklo Pljevlja).
Dejan Todorović pojačao Bilbao. znam da je bi sa mladom repkom ljetos, ali nije igrao zbog toga što je valjda imao nastup za U16 BiH. ima li pravo da igra za nas? ako ima svakako ga treba ispratiti ove sezone. odličan bek, sjajnih fizikalija.
uh post na pogrešnoj temi :) neka ga moderacija prebaci.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]