- Uto Sep 16, 2014 5:31 am
Duga9ka napisao:Petar Torlak je završio seniorsku godinu na East Carolini prošle sezone, pominjali smo ga na temi NCAA. Trenutno je na probi u Partizanu. Dobro došao na forum!MILOS OBILIC napisao:A Petar Torlak? Sta je sa njim? Bio je gostovao u Beogradskoj hronici nahvalio sebe kao da je Dzordan. Osvojio je neku nagradu na nekom takmicenju nevezanu za basket.Petar Torlak Igra na Univerzittu "Istocna Karolina" i prve tri godine je odigrao sa skromin ucnikom. Ostaje da vidimo sta ce uraditi u seniorskoj godini, od koje se uglavnom najvise i ocekuje. Imao sam priliku da kratko igram sa njim i moje mislenje je da je odlican igrac, sa dobrim pregledom igre, sutom, ali prosecnim fizikalijama, sto je jedna od stvari na koje se stavlja akcenat u Americi. Licno mislim da je otisao u malo prejaku sredinu kada je otisao u Ameriku. Nadam se da ce odigrati dobro zavrsnu godinu, jer mu to moze otvoriti vrata profesionalne kosarke. Ukoliko se to ne dogodi, bice jako tesko da sa 24 godine i vrlo skromnom statistikom krene da gradi pro karijeru.
Doviđenja i hvala na svim ribama.