Stare teme
Korisnikov avatar
By dachakg
Gaja napisao:
dachakg napisao:Jaooooj Gordicuuuu,Muricuuuu,Rozicuuuu,Sehovicuuuu...93!!!
Ja 80 bez Pavlovica i Lovernja. Bilo bi dobro kad bi se njima upisali njihov prosek indeksa.
Ali Coda u svakom slucaju nema leba da me predjes. :auto-sportbike: :character-afro:
Pa tesko,ali dva kola a razlika je 53 cini mi se! ;)
Korisnikov avatar
By Gale
"Pomozimo drugu da pređe 120"

- Humanitarna akcija foruma košarkars -

Ovako : Trenutno kao bekovski par imam Gordu i Micića - i tu je jasno da moram da ubacim Miljena. Samo je pitanje umesto koga?

Onda : Šarić - Novica -Buva - Murić. Ovde je radna ideja da vratim Kinsey-a, koga sam zbog nesrećnog Solnoika mor'o da izbacim.

I : Marjanović - Varda - Sava indeksna mašina i Nurkić. Ovo je do sada bio ubedljivo najslabiji deo tima. Prosto ne znam šta da radim, koga god da ubacim, njih četvorica jedva dođu do 40.

Dakle : Ima li ideja šta i kako?

Pomozimo drugu da pređe 120!
Korisnikov avatar
By Gale
?!!

Zgrožen sam nehumanitarnim duhom koji vlada na ovom forumu! Zgrožen!

NOOKIEEE!

(Mada, timovi su još uvek zaključani, živo me zanima da li će ih uopšte otključati na vreme...)
By Gira PFC
Gale napisao: "Pomozimo drugu da pređe 120"

- Humanitarna akcija foruma košarkars -

Ovako : Trenutno kao bekovski par imam Gordu i Micića - i tu je jasno da moram da ubacim Miljena. Samo je pitanje umesto koga?

Onda : Šarić - Novica -Buva - Murić. Ovde je radna ideja da vratim Kinsey-a, koga sam zbog nesrećnog Solnoika mor'o da izbacim.

I : Marjanović - Varda - Sava indeksna mašina i Nurkić. Ovo je do sada bio ubedljivo najslabiji deo tima. Prosto ne znam šta da radim, koga god da ubacim, njih četvorica jedva dođu do 40.

Dakle : Ima li ideja šta i kako?

Pomozimo drugu da pređe 120!
Gale, ne bih ja tu nešto mnogo menjao. Imaš odlične igrače. Recimo, kada CZ pusti Bobija da igra 25 minuta, on nagura index samo takav. Ali ga oni "paze", te neki put jedva dođe do 10. Varda je uglavnom sa 15+ indeksom, ali desi mu se propust s vremena na vreme. I Nurkić nema veliku minutažu, ali je i on najčešće preko 10+ indeks. Sava je jedno vreme bio ubica po indeksu, ali je sada malo olabavio. Ipak, ne bih ti ja na centrima ništa dirao.
Ni plejeve ne bih dirao, Gorda je samo prošli meč omanuo, pre toga je bio index mašina.
Najviše bi mogao da kombinuješ na krilu. Šarića ne diraj, Buva je u formi. E, Novica i Murić su ti diskutabilni, jer imaju indekse toplo-hladno. Možda budu super, a možda useru krompir. Međutim, ni ostali spoljni igrači nisu nešto mnogo stabilni, a verovatno nemaš para za BB. Kinsi ti je OK solucija, ali jesi li siguran da će uopšte igrati u Morači?
Rezime - imaš skup sjajnih igrača, sa potencijalnim indeks bumom, tako da je možda najbolje da ništa ne čačkaš. Kuliraj i nadaj se njihovim dobrim igrama. Ionako se ne zna ni da li će Fantaziranje uopšte otvoriti mogućnost za izmene.
Korisnikov avatar
By Nookie
evo me Galenzi,kasnim malko :D
cenim da bi indeksne "bombe" ovog kola mogli da budu Gecevski/Marinkovic i cak mozda i Cvele. To sve pod pretpostavkom da ce Radonja pustiti Rebica i Tejica po 20+minuta.
Isto tako,mogao bi i Akindele da se poigra sa vasim centrima.
Svaka slicnost je slucajna :)
Slika

Gale, pa nije tvoj tim tako los. Izgleda da je ipak posredi Miljenova Kletva.
Evo ti mojih vedeta, mozda dobijes neku inspiraciju:
Miljen Oko Moje, Ivanovic, Saric, Klobucar, Buva, Rozic ( :oops: ), Todor, Jusuf, Sava, Jokic.
E sad, valja vratiti Grobare u masinu, ali kako, koga? Razmisljam o Pavlovicu za sada...
Ovi idioti još uvek ne otključavaju timove. Koji javašluk majko moja...
Ima li, drugovi forumaši, međ vama neki programer? Pitam jer razmišljamo da napravimo nešto poput Fantaziranja za internu upotrebu.
Javite se slobodno, neću vam ništa. Može i preko pp
Korisnikov avatar
By Gale
Giru, Nookija i Vincenta Bog poživeo a žene obožavale!
Vas ostale bezdušnjakoviće samo Bog poživeo.

E, sad, tačno je Giro, ovo jeste dobar tim sa potencijalom 150+ bez kosmičkog čuda - ali, opet, to nekako ne funkcioniše. Poslednja dva ili tri kola (od kada sam pedalirao Miljena) jedva stotku prebacujem. Tako da je Vincent lepo primetio da je Oko moje prioritet što se izmena tiče (umesto Vase). Onda, nisam ni izvalio da igramo u Podgorici, što otvara pitanje da li da uopšte vratim bilo koga iz KKP - nešto se ne sećam da je u PG ikada bila indeksna rapsodija. Kinsey je, tačno, možda i posebno problematičan. Vincente, zašto Pavlović? Bliži sam Bogdanu, ako već vraćam Grobare.

Nookie : Hm, Marinković...Zamišljam samo koje će to kidanje živaca da bude kad stane na liniju za slobodna, još posebno ako tamo bude ćešče zalazio...PA kad krene -1.-1...Mada, mogao bih da ga stavim. Gečevskog neću ni mrtav.
Gale, pa BB se podrazumeva! To mi je jedini igrac koga drzim od pocetka, prethodno kolo je bila visa sila. Naravno da cu da ga vratim, pa Miljenova Kletva je mala maca u odnosu na Bogdan's Anathema!!! (vidi pod Ezekiel: 25-17)Slika
O Pavlovicu razmisljam jer kontam da TK nece igrati, a nesto se nadam da ce da se iskaze protiv "svojih" :think: .
Ne znam sta da radim sa centrima, krv mi popise, u prvom delu sezone su mi donosili hrpetinu poena, sad se utrkuju koji ce vise da zasere.
  • 1
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 186

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]