Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Kure realno Bezbradici pozicija 4 najvise prija. Sad sto bi Dule od njega da napravi nogo Strahinju Milosevica to je druga stvar.

@Vojvoda sve se slazem sem za Milenkovo postovanje protivnickih plejeva. Jos uvek mi je u glavi kako je par puta pao na dupe kad je to pokusao :roll:
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ne znam zasto, ja u glavi imam par situacija u kojima je on postovao nizeg pleja, a mozda i gresim...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma i prolazilo mu je par puta, necu sad da gresim dusu, ali imao je i par tako katastrofalnih resenja da sam dozivljavao transfer blama.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Radio je on to dobro kad je prvi put bio u partizanu, sad se generalno pogubio, pa i u tom postovanju plejeva, ali popravlja se...
A bre ljudi malo fizicki ozbiljnija cetvorka i Bezbradica gubi bitku pod kosem, a Dule takve stvari pogotovo ne voli. On voli da njegov tim ima visinski missmatch, najvise na trojci.
Korisnikov avatar
By Poska
Па по мени Безбрадица није класична више због висине, јер Дуле воли да исфорсира хај-лоу комбинацију... Мада код нас увек има по неки ол раунд, који када би могао да покрије свих 5 позиција био би супер. Какву је Дуле идеју имао за Гагића и Муслија, исту сам имао и ја, док их нисам видео на делу :cry:
Овај Црногорац долази на пробу, таман ту за 4-ку да игра, али ја бих лично волео да доведемо неку 5-ицу која је јака, па онда да може да игра заједно са Милутиновим(оно што је требало да раде Мусли и Гагић)...
Слажем се да Тепић исто нема одређену позицију, и да није играч који може да повуче, али ако остане Драган ето играча који ће да повуче када не иде(уз наду да ће бити и неки ''А ла Гагара шоу'' у режији било кога) :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sad ce Dule od Mikovica da napravi Pekovica, a onda mogu da mu pljunu pod prozor svi sto nisu verovali u njega.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Sad ce Dule od Mikovica da napravi Pekovica, a onda mogu da mu pljunu pod prozor svi sto nisu verovali u njega.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :( :( :( :( :( :( :( :(
  • 1
  • 1702
  • 1703
  • 1704
  • 1705
  • 1706
  • 1709

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]