Stare teme
By grobar sa kosova
Mislio sam da ovo nikad necu reci za njega jer sam mislio da je dobar covek ali Dusan Kecman je jedna od najvicih ljiga koja je igrala za nas, djubre, otpad od coveka...! Posle ovoga tj tuzbe dzaba mu sve, dzaba mu trojka u Zagrebu, kos protiv Efesa, partija protiv Makabija i sve ostalo...! Bice upamcen kao covek kakvog sam ga ja oslovio!Isto bi rekao da je davao i po 50 poena po utakmici! Siguran sam da mu ni jedan navijac nebi dosao na oprostajnu utakmicu da je znao sta ce da uradi!I Bertans je isto djubre, mogao je da saceka i da uzmemo obestecenje za njega posle svega sta smo ucinili za njega!
Poslednja izmena od grobar sa kosova u Sre Jul 23, 2014 7:57 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Uff, voleo sam ga jako dok je igrao kod nas. Kod njega nije bilo nicijih lopti, sve su bile njegove. Srce kao kod bika... Posle ga sa tim vratolomijama nasledio Fredi Haus...
Nikada necu zaboraviti kada smo uzeli zlato na EP u Turskoj i doceka na "balkonu", prvi od igraca izasao Vesa, mene srcka umalo nije opalila od srece :D
Korisnikov avatar
By Antoine
grobar sa kosova napisao:Mislio sam da ovo nikad necu reci za njega jer sam mislio da je dobar covek ali Dusan Kecman je jedna od najvicih ljiga koja je igrala za nas, djubre, otpad od coveka...! Posle ovoga tj tuzbe dzaba mu sve, dzaba mu trojka u Zagrebu, kos protiv Efesa, partija protiv Makabija i sve ostalo...! Bice upamcen kao covek kakvog sam ga ja oslovio!Isto bi rekao da je davao i po 50 poena po utakmici! Siguran sam da mu ni jedan navijac nebi dosao na oprostajnu utakmicu da je znao sta ce da uradi!I Bertans je isto djubre, mogao je da saceka i da uzmemo obestecenje za njega posle svega sta smo ucinili za njega!
[mod="Antoine"]Ti baš uživaš? 7 dana, sledeći put mesec, pa idemo do trajnog.[/mod]
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
grobar sa kosova napisao:Mislio sam da ovo nikad necu reci za njega jer sam mislio da je dobar covek ali Dusan Kecman je jedna od najvicih ljiga koja je igrala za nas, djubre, otpad od coveka...! Posle ovoga tj tuzbe dzaba mu sve, dzaba mu trojka u Zagrebu, kos protiv Efesa, partija protiv Makabija i sve ostalo...! Bice upamcen kao covek kakvog sam ga ja oslovio!Isto bi rekao da je davao i po 50 poena po utakmici! Siguran sam da mu ni jedan navijac nebi dosao na oprostajnu utakmicu da je znao sta ce da uradi!I Bertans je isto djubre, mogao je da saceka i da uzmemo obestecenje za njega posle svega sta smo ucinili za njega!
Znam da ne može da mi odgovori ali ipak - ovakve kvalifikacije za ljude koji su nam doneli toliko radosti i, na kraju krajeva, samo traže svoje? Samo traže ono što su mukom zaradili a nesposobnjakovići im zakinuli?
Strašno..!
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Ne treba vredjati igrače nikako, ali što se tiče stava oko tužbi svako ima pravo na svoje mišljenje. Slažem se da treba da dobiju svoje novce koje su zaradili, ali zar je tužba u ovom trenutku rešenje. Što Vujanić nije tužio zvezdu 10 godina? Svi znamo kako je prošao, a mogao je zar ne. Tužba je ekspresno prošla samo zato što je to Kecman i što je tužio KKP. Koliko ljudi tuži svoje firme za mnogo manje pare (takodje pošteno zaradjene) i još nema presudu u rukama.
Korisnikov avatar
By untd
klichkopfc napisao:Svako ko vredja Kecmana nije Grobar... Toliko od mene...
Bogami istina
  • 1
  • 1700
  • 1701
  • 1702
  • 1703
  • 1704
  • 1709

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]