Stare teme
By objektivni_navijac
jesam li dobro načuo, neki australijanac protiv kanade imao 69 poena i 35 skokova uz 13 blokada, tako nešto, Humpries? :roll:
Korisnikov avatar
By Lepus
E, jbg sad, nije Wilt. :D 41 poen, 19 skokova, 5 blokada, indeks 56. Isaac Humphries.
Korisnikov avatar
By Jomer
mnogo ovo lose deluje, ocekivao sam laganu pobedu zbog jucerasnjeg tragicnog poraza Spanaca, a ono izgleda kao mi da smo izgubili tako, tesko cemo ovo okrenuti
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Cestitke momcima na medalji.
Kakav je ovaj Vila, je li ga gledao neko? Vidim da nas je razbio u reketu.
Australija u finalu zasad vodi 17:7!
Korisnikov avatar
By Poska
Ја сам гледао, мада нисам целу скроз, пошто сам пратио и неки фудбал... Нисмо били толико организовани у нападу... Није ми јасно, ако већ играмо дуже нападе, ок ми је да неко преведе лопту па је да Пену, да би овај могао лепо да искреира, али ми није јасно(а то се дешавало доста пута) да Пену иде лопта тек на 10-ак сек пре краја да би он створио нешто. Уместо да иде одмах, па да иде нека акција, или да се заврти пик, па ако не прође да се проба опет нешто... Све у свему, заслужена победа на крају, мада су имали шут за нерешено, а ми доста изгубљених лопти. Маринковић ми је исти Трипковић, тако да може ове сезоне онај круг само за Вању. :)
By Edibledi
Bravo za momke! Realan rezultat, slatka pobeda, evropsko zlato.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]