Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nije stvar u tome da se treba lako ili tesko prodati. Nemam ja nista protiv toga da nas kupi Grk, Gruzin, Turcin, sto se mene tice moze da nas pazari i Ciroki Indijanac, ali mi se nikako ne dopada da to bude covek koji vec poseduje jedan klub i gde je jasno koji bi klub imao prednost u svemu. Mislim, ok, ako bas nikako drugacije ne moze i ako biramo izmedju toga i katanca sta da se radi, ali ne dopada mi se. Iskreno, zanima me i sta bi ULEB rekao oko toga kao sukobu interesa, da jedan covek ima dva kluba u Evroligi.

@MileBL pravo u centar. Cak su pisali i da Milicic dolazi u Partizan iz osvete prema Covicu :roll:

EDIT: Daleko sam ja od socijaliste.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ja bih, ljudi moji, ovom Grku svecu palio svaki dan kada bi kupio Partizan! On covek ulaze veliki novac u kosarku, a nama to treba. Ne bih samo zeleo da budem svedok prodaje Partizana nekom domacem biznismenu (tipa Covic) koji bi klub koristio za svoje komplekse i kojekakva pranja novca. Zbog toga meni ovo deluje sjajno, iako mislim da je nerealno.
Korisnikov avatar
By Loki
Karaburac napisao:Nije stvar u tome da se treba lako ili tesko prodati. Nemam ja nista protiv toga da nas kupi Grk, Gruzin, Turcin, sto se mene tice moze da nas pazari i Ciroki Indijanac, ali mi se nikako ne dopada da to bude covek koji vec poseduje jedan klub i gde je jasno koji bi klub imao prednost u svemu. Mislim, ok, ako bas nikako drugacije ne moze i ako biramo izmedju toga i katanca sta da se radi, ali ne dopada mi se. Iskreno, zanima me i sta bi ULEB rekao oko toga kao sukobu interesa, da jedan covek ima dva kluba u Evroligi.

@MileBL pravo u centar. Cak su pisali i da Milicic dolazi u Partizan iz osvete prema Covicu :roll:

EDIT: Daleko sam ja od socijaliste.
Nema sukoba interesa, ima samo jedan klub u Evroligi.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ljudi, meni ovo izgleda samo kao jos jedna bombica u internom ratu izmedju DV i PSD, koji preti da eskalira. Daj boze da gresim.
Korisnikov avatar
By mudric85
Nemojte da nasedate na ovakve gluposti, čim je neka frka odmah neko kupuje kkp ili fkcz. I baš naše novine došle do ovog infa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vojvoda napisao:Ja bih, ljudi moji, ovom Grku svecu palio svaki dan kada bi kupio Partizan! On covek ulaze veliki novac u kosarku, a nama to treba. Ne bih samo zeleo da budem svedok prodaje Partizana nekom domacem biznismenu (tipa Covic) koji bi klub koristio za svoje komplekse i kojekakva pranja novca. Zbog toga meni ovo deluje sjajno, iako mislim da je nerealno.
Mozda u Svedskoj jeste standard, ali vam slabo dolaze prave informacije pa moram ja iz Sapca da ti kazem pravu istinu. Vlasnik PAO-a zadnjih par godina ulaze dosta manje novca u klub, a samim tim se moze zakljuciti da kad ne ulaze u svoj klub, kao sto je ranije, da nece ulagati ni u Partizan kako treba. Jedne sezone moze uloziti npr. 5 miliona evra, a sledece 1 milion.
Definitivno ovaj covek nije za Partizan.
A pare se najlakse paru kada imas vise firmi. Tako ce ovaj imati dva kluba i prostor za pranje novca.
Korisnikov avatar
By rudonja
Obilicu, znas li uopste sta znaci pranje novca?
Korisnikov avatar
By Kure
rudonja napisao:Obilicu, znas li uopste sta znaci pranje novca?
Slika
Slika

:lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 1687
  • 1688
  • 1689
  • 1690
  • 1691
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]