Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pitanje da li ce Stankoviceva igrati na OI jer se ona i Marina ne vole i to je svima jasno. Marina je nije zvala prosle godine jer je kao Sopron ne pusta da trenira 6 nedelja vec samo 3 nedelje sa reprezentacijom. A trener Soprona je bio pomocnik Marine 2013. godine i trener nase mlade U 20 prosle godine tako da nema sanse da je Sopron nije pustio. Ne radi sigurno Polenek kao trener Soprona protiv interesa nase kosarke.
Stankoviceva igra jako dobro, odlicnu ledjnu tehniku ima, igra levom rukom. Delila je minutazu u Sopronu sa Sarom Krnjic. Nadam se da ce je sledece godine izbaciti iz petorke.
Mitroviceva sestra je 2001. godiste. Za nju se prica jer je Mitroviceva sestra, a nisam video do sada da su je spominjali ozbiljno.
Aleksandra Katanic na pleju, Aleksandra Crvenadic na krilu i Dragana Stankovic na centru su nam tajveci talenti uz Kristinu Topuzovic koja igra ovo EP, ali njem domet je vise kao defanzivno nego kao ofanzivno krilo ( mozda ce imati karijeru kao Nikola Kalinic ). Tu je i Sonja Mandic na poziciji kombo beka koja moze jos da napreduje. Crvendakic, Mandic i Stankovic ce igrati ovog leta na EP U 20, a Crvendakic i na SP U 19. Jako dobru statistiku u nasoj ligi je imala i Bojana Stevanovic koja igra krilnog centra i 96. je godiste. Vidicemo kako ce igrati ove godine za mladje kategorije, jer je proslih godina bila uglavnom rezerva.
Imamo i jos par solidnih igracica kao sto je Vuckovic koja je na koledzu u Americi i igra 4. Slicna je po igri Page, ali je manji borac od Amerikanke. Tu je i Juca Vojinovic kao bek suter, koja moze biti bolja od Cadjo. U 97 godistu i mladem imamo par devojaka iz Zvezde kao sto je naprimer Milica Bojovic... U Koracu igraju Marija Stoiljkovic koja je 98 godiste i igra krilo, mogla bi da bude kao Jelena ili Sonja, ali moraju povrede da je zaobidju, a trenutno je povredjena ( mozda su cak i ligamenti u pitanju ). Teodora Turudic je isto zanimljiva na poziciji beka, ona je 99 godiste, a tu je i Ivana Katanic sestre ALeksandre Katanic koja je isto 99 godiste i igra pleja.
Vidicemo ko ce od njih ispasti dobar igrac. Meni je jako cudno da Ajdukovic Tijana ne moze da se poveze u reprezentaciji. Pravi pocetnicke greske, glupe faulove, masa zicere, a bila je jedan od najvecih potencijala u Evropi na poziciji centra.
By tremi08
Mislim da nisi u pravu,nas savez je ne bi vrbovao pre 4 godine da nisu videli potencijal u njoj,cudno mi je samo da se nije pokusalo sa Maricom Gajic koja je fantasticna. Drugo,ubedjen sam da ce Stankovic igrati zbog Djilasa,jer se tu ipak vise pita Djilas i oko povratka Sonje Petrovic nego Marina. Mislim da tu nije nikakva svadja nego Dragana ne moze da igra i u20 i EP a na u20 ce verovatno biti MVP ,ako ne ona onda Vadeeva u to sam ubedjen. Dragana je jos mlada za seniorski sastav kao sto je Crvendakic,sto je i Marina rekla za Aleksandru da dominira u mladjim ali da se jos uvek ne snalazi u seniorskoj kosarci. Ne vidim kako ce na OI Marina izbeci da ne pozove Draganu i ne verujem da tu uopste postoji sukob. Pre ce biti da Marina nije htela Sonju da zove do sada i da je to Djilas sredio. Uostalom koliki god sukobi postojali za OI se sve zrtvuje kao sto je i Marina dozvolila Sonji da samo 10 dana bude sa ekipom pred EP,ipak su OI-OI i tu ocekujem Draganu u sastavu jer nam najvise skripi na centru,kad bi ona to pokrila mi bi bili najjaci u Evropi i mislim da bi mogli da pariramo Americi bar 25 minuta. Ja bih tu za OI zamenio Cadjo i Crvendakic jer je Cadjo bas losa na ovom prvenstvu jedino ako se ne popravi i Krnjic sa Draganom i to bi bio idealan tim. Neko je lepo napisao u komentarima na nekom od sajtova da je Marina fantasticno odradila turnir i da je zrtvovala prvu rundu gde je davala Topuzovicki ,Cadjo, pa i Krnjic preko 5 cak i 10 minuta i time odmarala glavne nosioce i da ce oni sada biti spremni za finale. Dok cisto sumnjam da ce Torrens ili Gruda biti sposobne da igraju finale 35 minuta pod nasim pritiskom jer ceo turnir igraju oko 35 minuta po mecu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa vec smo Americi parirali preko 30 minuta.
Voleo bih i ja da igra Dragana umesto Krnjic, Mandic ili Musovic umesto Cadjo i Crvendakic umesto Topuzovic.
A Dragana je mogla da igra i na EP za seniorke i na EP za mlade. Dva turnira moze da igra jedna igracica. Crvendakic naprimer ne bi mogla da igra i na EP za seniorke i na EP za mlade i na SP za juniorke.
Korisnikov avatar
By Peja
2007 su SPanija i Rusija igrale finale ep kako u zenskoj tako i muskoj konkurenciji
Spanija je bila domacin u muskoj, Francuska je to sada :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:2007 su SPanija i Rusija igrale finale ep kako u zenskoj tako i muskoj konkurenciji
Spanija je bila domacin u muskoj, Francuska je to sada :D
Sta ti decko spajas ? :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ne znam za vas, pogledao sam juče samo 4-5 minuta, ali nikako ne mogu prougati Danielu Page, kao da u trenutku ne igra reprezentacija Srbije :(
Tačno mi je totalno svejedno da li će sutra pobjediti ili ne.
Ono, nisam nikad ni gledao žensku košarku naročito, ali bi gledao više da nema ove amero-srpkinje :mrgreen: .
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 21

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]