Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Davidovac i Savan,glava glavi.. :) Ali Gudura,korak unazad i zvekete za tri.. Bruka..
Korisnikov avatar
By skeske
Mene fascinira Davidovac defanzivno. Koliko tromo izgleda, nekako kilavo ali ima veliku inteligenciju. Moze da brani gotovo sve pozicije, strana pomoci vrhunska, ide na skok, uvijek je na putanju lopte, fizicki dosta jak. Odlicno, vec sad moze da igra ozbiljnu kosarku.
Guduric je presisao ovu generaciju, ozbiljan igrac. Reba se budi, kad ga ide sut to izgleda sasvim dobro :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Ma jok,ide vrlo brzo i skracivanje ovog od 16.. Sabonis nije mogao nista pored Teje..Davidovac i Guduric moraju u prvi tim(Zvezde).
By Edibledi
Peja napisao:Sta cenite dal ce djordjevic pozvati nekog na pripreme? ako nastave ovako rutinski
Осим Гудурића, који има промил шансе, не знам кога би могао да позове...
Давидовац добро игра али има недефинисану позицију.
Загорац је за сад премекан, Јарамаз необуздано игра али обећава да може нешто од њега да буде.
Тејић је одличан као петица у овој конкуренцији, исто као и Давидовац, налази се између две позиције.
Остали ништа посебно ни у овој конкуренцији.

Едит: Јел ми се чини или на јутубу није био пренос једино наше текме?
Не знам за остала 1/4 финала, ваљда су за њих поставили снимке тек кад је завршено, без да је био директан пренос.
Korisnikov avatar
By dovlimir
sjećam se da smo zimus pisali o Davidovcu. ono, tip je iskočio niotkud, nikakve projekcije za njega i slično... vjerovatno još jedan slučaj u našoj košarci tipa Kalina, Bjelica... uvijek će toga biti, prolaska ispod radara stručnjaka. Zagorac je top prospekt generacije, ali Gudurić i Davidovac pokazuju da su minimum u ravni sa njim.
Korisnikov avatar
By skeske
Tejic pojeo izvikanog Sabonisa, odlicno. Ocigledno da EL kosarka ima uticaja na njega. Steta sto Guduric i Davidovac nemaju jednu EL sezonu iza sebe, u ovom trenutku bi bili za 30% bolji.
By Edibledi
dovlimir napisao:sjećam se da smo zimus pisali o Davidovcu. ono, tip je iskočio niotkud, nikakve projekcije za njega i slično... vjerovatno još jedan slučaj u našoj košarci tipa Kalina, Bjelica... uvijek će toga biti, prolaska ispod radara stručnjaka. Zagorac je top prospekt generacije, ali Gudurić i Davidovac pokazuju da su minimum u ravni sa njim.
Писао је, чини ми се, Карабурац о Давидовцу више пута и детаљно, мрзи ме да претражујем.
Играо је он У18 пре две године у Летонији и то солидно.
http://www.fibaeurope.com/compID_8aYeHl ... 07576.html
Тада је вероватно упао у 12 јер нису играли Звездини клинци Ребић, Гудурић, Тејић, Каплановић, док је играо Брано Ђукановић.
Играли смо тад врло добро а нису били ни Јокић и Шалић, пошто су играли са старијима на СП У19.
Од млађих је играо са њима онда центар Василије Вучетић а остала деветорица били су Пушица, Југовић, Бабовић, Јарамаз, Загорац, Апић, Бурсаћ, Вељковић и Љубенковић.
Вељковић је тад обећавао а сад се помало изгубио, пошто су га физички истиснули други и дошли смо без праве петице, јер је то Ђокићев стил, који се мени лично допада.
Ђокић је млад као тренер; и Радоња је рецимо имао сличне фазоне раније са ниским петицама али је пуно напредовао што се може видети из последње две сезоне са Марјановићем и велике разлике у његовој искоришћености.
То првенство је било прежаљено јер смо наводно кренули са другим тимом али су 'малци' одиграли мушки и стекли велике симпатије.
Било је то овако:
Прва фаза:
Словенија 88-56
Француска 62-65
Литванија 70-74.
Друга:
Русија 102-57
Босна 77-51
Чешка 99-70.
1/4 финале смо тесно изгубили од Турске која је онда победила у 1/2 финалу Шпанију 77-75 и у финалу хрватску са 81-74.
А онда смо се у разигравању од 5. до 8. места реванширали Французима 77-66 да би за 5. место поново изгубили од Литваније 56-63.
By Edibledi
skeske napisao:Tejic pojeo izvikanog Sabonisa, odlicno. Ocigledno da EL kosarka ima uticaja na njega. Steta sto Guduric i Davidovac nemaju jednu EL sezonu iza sebe, u ovom trenutku bi bili za 30% bolji.
Ех, да су бар имали у АБА лиги, сад би били још бољи али нису изгубљени, да се то надокнадити.
Пуно сад зависи од Радоњића, да ли ће их узети да буду са првим тимом Звезде.
Слатких ли мука! :D
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 26

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]