Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa i Luka Bogdanovic je stalno bio dvocifren u Spaniji, pa se vratio u Partizan i raspad sistema. Posle toga opet u Spaniji dvocifren. Nekako nasi igraju solidno ACB ligu, a nisu neki igraci.

Sto se tice Zvezde, ocekujem ovakva tim za sledecu sezonu >>>
Amerikanac, Covic
Micov ili stranac, Radanovic, Nenadic
Davidovac, Dobric
Stranac, Jankovic
Omic, Lesort ( Stimac ), Ristic ( Jovanovic )

Tri kvalitetna stranca na 1,2 i 4 i ostali igraci iz ove sezone ili FMPa. Ako ode Lesort moze i Stimac.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ko je Radanovic?
Korisnikov avatar
By Lepus
Kakva je ovo igra, sve ti hebem?!

Nikad nisam za promjenu trenera u toku sezone, ali o ovome treba dobro razmisliti.
Korisnikov avatar
By Zex88
Moze li neko da raspusti ceo tim i otera trenera,ovo jr stvarno bolno za gledati?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Tacno nas zajebavaju..
Bolje da nismo dirali Covica i Radanova,vece sanse za titulu bi imao Fmp nego mi u finalu..
Koliko mi Izgledamo jadno jos od kupa u Nisu..
Daj raspustqj ovo,svim strancima otkaz,treneru pogotovo..
Neka igraju juniori,isti ucinak ce imati..

Cisto da dokumentujemo ovaj bezobrazluk..

Slika
Korisnikov avatar
By Lepus
Al' što Pešaković rastavlja Rochestie-a na proste činioce.
Korisnikov avatar
By Zex88
To je to od mene ove sezone..Pokusavao sam da nadjem neki smisao pracenju Zvezde,ali nemam vise snage za ovo..
Za cije babe zdravlje igra Keselj i zasto je Filip ubedljivo najbolji igrac Zvezde,zasto je Alimpijevic trener i jos mnogo pitanja ce odgovoriti Covic u svoj nedeljnom podkastu..
Cestitke Partizanu na tituli,oni su svoju neznalicu oterali.. Mi necemo.. Zasto? Zato!

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Kako razjebasmo dobru pricu koju smo imali zadnje 3 godine, jos vidim neki spominju Filipa Covica kao pleja sledece sezone, izgleda smo obrnuli ceo krug pa se vracamo na pocetak kada je Nemanja Nedovic grejao klupu mladjanom Covicu, sada je Aleksa Radanov u ulozi mahaca peskira na ustrb uvek raspolozenog juniora.
  • 1
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]