Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
CSKA jos uvjek nije doveo zamjenu za Krleta,
Raduljica je idealno resenje za njih, a i oni za njega.
Korisnikov avatar
By Peja
Radule imao solidnu ruki sezonu, sad pokidao turnir i ako ne zabode neki Nba tim sa 20 min po mecu nek se ubije
By objektivni_navijac
zaslužio je angažman u NBA, mada njegova odbrana na tom nivou je baš upitna :)
By Srđan O.
Igrao je on korektno odbranu tamo, bas sam maksuz zbog njega gadjao da gledam Milvoki preko streamova ili preko sajta kladionice :D Secam se tekme sa Bruklinom gde je Lopez sabijao, ali onih nekoliko minuta protiv Raduljice je dao samo jedan kos iz igre, i to iz drugog pokusaja... Raduljica je jak, i nije idiot da skace na svaku fintu, za korektne odbrane tamo taman... Svejedno nije da su centri danasnjice kao Hakim pa da mogu da te vozaju :D
Korisnikov avatar
By Pink Panther
da sumiramo prelazni rok,tko po vama najbolje izgleda? tko se najbolje pojačao,tko je pogriješio u viziji??

ovako ja mislim da su real i barcelona DALEKO najjači i najkompletniji timovi turske divove tek treba vidjeti jer će puno mijenjati,maccabi i cska su mi slabiji, milano jači, himki i lokomotiva bitno ojačali,a valencia mi se čini kao underdog za final four EL,jači su nego lani kad su bili apsoluto al peri realu i barci.

rosteri će biti definirani kada budu završni cutovi iz nba predsezonskh kampova.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pink Panther napisao:da sumiramo prelazni rok,tko po vama najbolje izgleda? tko se najbolje pojačao,tko je pogriješio u viziji??

ovako ja mislim da su real i barcelona DALEKO najjači i najkompletniji timovi turske divove tek treba vidjeti jer će puno mijenjati,maccabi i cska su mi slabiji, milano jači, himki i lokomotiva bitno ojačali,a valencia mi se čini kao underdog za final four EL,jači su nego lani kad su bili apsoluto al peri realu i barci.

rosteri će biti definirani kada budu završni cutovi iz nba predsezonskh kampova.
Mislim da je jos rano za neke ozbiljnije prognoze..Jedno,dva pojacanja menjaju sve.. Za sada,mislim da Cska mora da prepusti Teu volan inace nista od njih.. Real i Barsa,oni su uvek tu,doce oni na F4..Bice zanimljivo gledati Turke ove godine. Mislim da Feneru opet nedostaje centar.. Ova ekipa pod kosem mi ne uliva poverenje.. Efes,Duda je stari vuk.. :D Mislim da ce Kari da poslozi lepo Bajern.. Himki i Lokomotivu ocekujem visoko..
By surda
Zna li ko kakvo je stanje sa Laboral? Ima li naznake da su zavrsili sa Ryan Gomes-om?
Vec sad imaju sasvim pristojnu ekipu, brine me kako cemo proci s njima ako dovedu jos koga. Nekako sam se nadao da ce ove godine imati slabiji roster i od prosle godine :D
Ja mislim da Fener nece nikog ni dovoditi. Imaju dosta igraca u rosteru i veliki broj polivalentnih igraca. Kakve su sanse da Vesely cuva 5ice? Nisam ga gledao u NBA, prije to i nije bas najsrecnije izgledalo...
Korisnikov avatar
By Pink Panther
surda napisao:Zna li ko kakvo je stanje sa Laboral? Ima li naznake da su zavrsili sa Ryan Gomes-om?
Vec sad imaju sasvim pristojnu ekipu, brine me kako cemo proci s njima ako dovedu jos koga. Nekako sam se nadao da ce ove godine imati slabiji roster i od prosle godine :D
Ja mislim da Fener nece nikog ni dovoditi. Imaju dosta igraca u rosteru i veliki broj polivalentnih igraca. Kakve su sanse da Vesely cuva 5ice? Nisam ga gledao u NBA, prije to i nije bas najsrecnije izgledalo...
lani je na eurobasketu igrao 4/5 većinom, čak dosta 5, i mene ugodno iznenadio.ojačao je u nba i prešao na visoke pozicije.
pošto je trend u europi da se barem 20 minuta igra sa atletskim lakšim PnR specijalcem na petici, siguran sam da će biti veliko pojačanje za fener.
erden i savaš su tu prije svega jer za tursko prvenstvo ionako trebaju domaće igrače.
žorić mi je tu najveći upitnik, tojest minus bolje reći. nemogu vjerovati da mu je žoc povjerio to mjesto i ulogu :oops: svaka čast na energiji,ali znanje, čitanje igre, mentalitet...sve je to diskutabilno za taj nivo košarke. pa čovjek je bio ultrasmiješan na SP.
By Edibledi
Фенер доста јак.

Хикман, Сипахи, Прелџић
Махмутоглу, Гаудлок, Богдановић
Бјелица, Весели, Туркилмаз
Жорић, Саваш, Ерден.
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149