Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nemanja Bezbradica, Andrija Bojić, Nemanja Krstić, Saša Avramović, Pavle Reljić, Mihajlo Andrić, Luka Mitrović, Ivan Marinković, Mladen Đorđević, Nenad Miljenović, Đorđe Milošević i Miloš Janković.
Ovo je 12 momaka koji su otisli na EP.
Mene interesuje otkud Jankovic da ide na EP do 20 godina,kad na SP do 19 nije ni dobio priliku da igra i da se dokaze.Jovanovic ce mu pruziti priliku na EP,a ovaj Mijatovic nije na SP.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jednostavno Obilicu, Milutinov i Salic su perspektivniji od njega, on je definitivno perspektivniji i bolji igrac od Miskovica, ova generacija 93' nema ni jednog pravog centra i onda se procenilo da se njemu pruzi sansa ovde.

Ovako nesto smo Djokonda i ja razmatrali ranije kad smo razmisljali o centrima u ovoj generaciji. Drago mi je sto mu je data sansa, mislim da ce moci fin posao da obavi.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Jednostavno Obilicu, Milutinov i Salic su perspektivniji od njega, on je definitivno perspektivniji i bolji igrac od Miskovica, ova generacija 93' nema ni jednog pravog centra i onda se procenilo da se njemu pruzi sansa ovde.

Ovako nesto smo Djokonda i ja razmatrali ranije kad smo razmisljali o centrima u ovoj generaciji. Drago mi je sto mu je data sansa, mislim da ce moci fin posao da obavi.
Tako sam i mislio da mu se da minutaza na EP posto na SP nije ni igrao.
Korisnikov avatar
By Karaburac
ako neko zna gde mogu da se navataju strimovi za ovo prvenstvo neka okaci ovde. Moram da priznam da sam solidno limitiran u kopanju takvih stvari po netu.

@Bossja u tebe gledam :!: :D

Osim nase selekcije zanima me Letonija, Grcka i Francuska, bas bih voleo da vidim neke igrace odatle kako igraju.
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:ako neko zna gde mogu da se navataju strimovi za ovo prvenstvo neka okaci ovde. Moram da priznam da sam solidno limitiran u kopanju takvih stvari po netu.

@Bossja u tebe gledam :!: :D

Osim nase selekcije zanima me Letonija, Grcka i Francuska, bas bih voleo da vidim neke igrace odatle kako igraju.
Ko od Letonaca? Pretpostavljam da od Grka misliš na Adetokunboa, a od Francuza Žan Šarla ili možda Džaitea
Korisnikov avatar
By Zex88
Karabu,najavio je sportklub da ce prenositi sva muska i zenska prvenstva mladjih kategorija.
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Zex znam za tu najavu, ali danas sam gledao programsku semu sportkluba i ne pise nista :?

@Djokonda Za Grke si pogodio, to crnce me zaista intrigira, zeleo bih uzivo da vidim o cemu se tu radi. Francuze naravno i Jaiteh i Zan Sarl, ali ima tu jos par momaka koje bih voleo da vidim. U principu Francuzi su uvek atlete i najvise me zanima da uporedim njihov atleticizam (kao najbolji evropski) sa onim sto smo videli na U19 od Amerikanaca. Iz Letonije me zanima Berzins.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 25

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]