Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
U mora onda da se gleda draft.Ko je prenosio prethodnih godina?SK,Espn Amerika?
Korisnikov avatar
By Karaburac
mislim da je prenosio sportklub. Bogdanovic takodje izlazi na draft, kao i Musli (zrtvovacu jato golubova i dve svrake da se neko zajebe da ga bira).
Korisnikov avatar
By Zex88
U bice zanimljivo.. :)
Moguce da Muslija pokupi neko u finisu zbog nedostatka centara,ali bas mozda.
Bogdan verujem u drugoj rundi ce biti uzet.

A pazi,moguce da bivsa tri Zvezdina igraca odu ove godine u nba.Da se kurcimo i mi malo. :D
Bjelkan ili u nba(Minesota) ili u Barsu,Nemanju ocekujem u prvoj rundi,a Milutinovic ce igrati letnju ligu za Bakse.
Tu pojacavam ponudu kao ti za Muslija. :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uf, tesko da ce Nedovic biti pik prve runde.... Mislim, voleo bih, ali bi me to bas iznenadilo. Stranac je i to izlazno godiste... U prvoj rundi uglavnom kupe ili mladje igrace ili ako su seniori onda neke bas razbijace koji su im cele godine pred ocima (citaj na koledzu). Mislim ima izuzetaka, pogotovo za visoke igrace, ali za pleja bi me iznenadilo. Videcemo.
Bogdan ce biti pokupljen samo ako neki tim proceni da moze da ga ceka barem jednu sezonu, odnosno ukoliko im ne treba instant ucinak.

Musli, pa ko sto kazes i ja se uzdam u nedostatak centara i dobru juniorsku karijeru. Nadam se da ga nisu gledali kao seniora :).

Milutinovic mislim da nema sanse da prodje u NBA kroz letnju ligu, preslab je da bi igrao 3, prespor je da bi igrao 2. Bjelkan mislim da bi se ekstra snasao u Minesoti, bas me zanima da li ce otici na kraju sezone.
Korisnikov avatar
By rudonja
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Dobar igrac, Darusafaka, druga turska.
Korisnikov avatar
By Karaburac
IGrao prosle sezone u Radnickom sa Krsta, bio im je statisticki najbolji igrac ako se dobro secam.
Korisnikov avatar
By rudonja
Jeste, drugi po MVP indexu u celoj ligi, posle Dimica.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Uf, tesko da ce Nedovic biti pik prve runde.... Mislim, voleo bih, ali bi me to bas iznenadilo. Stranac je i to izlazno godiste... U prvoj rundi uglavnom kupe ili mladje igrace ili ako su seniori onda neke bas razbijace koji su im cele godine pred ocima (citaj na koledzu). Mislim ima izuzetaka, pogotovo za visoke igrace, ali za pleja bi me iznenadilo. Videcemo.
Bogdan ce biti pokupljen samo ako neki tim proceni da moze da ga ceka barem jednu sezonu, odnosno ukoliko im ne treba instant ucinak.

Musli, pa ko sto kazes i ja se uzdam u nedostatak centara i dobru juniorsku karijeru. Nadam se da ga nisu gledali kao seniora :).

Milutinovic mislim da nema sanse da prodje u NBA kroz letnju ligu, preslab je da bi igrao 3, prespor je da bi igrao 2. Bjelkan mislim da bi se ekstra snasao u Minesoti, bas me zanima da li ce otici na kraju sezone.

Pazi ja imam neku teoriju :D
Nedovic-kako do prve i BB do druge:
1.Ovi na espn-u tupe o nikad losijoj konkurenciji
2.Dzordan i njegov skauting(e sad ne znam da li ima dva pika u prvoj)

R&B
Milvoki se raspituje za Raduleta i Baticu,znaci vode ih drogerasi pa samim tim mozda upadnu. :D

Sad ozbiljno:Bjelkanu bi opasno legla Minesota.Dok je Nedovic crnac,tako da mislim da moze na kraju prve,pocetak druge..
No mogao bi Antoine da me uputi blize. :)
Korisnikov avatar
By zola
Ne znam sta bi Bjelkan radio u Minesoti pored Lava, Vilijamsa, Kirilenka, Kaningema

Bogdanu bi bilo pametnije da je sacekao draft sledece godine. Ove sezone ima mnogo talentovanih igraca na bekovskim pozicijama, cak i u drugoj rundi. Tesko da ce i Nedovic biti draftovan
Korisnikov avatar
By Karaburac
zola napisao:Ne znam sta bi Bjelkan radio u Minesoti pored Lava, Vilijamsa, Kirilenka, Kaningema

Bogdanu bi bilo pametnije da je sacekao draft sledece godine. Ove sezone ima mnogo talentovanih igraca na bekovskim pozicijama, cak i u drugoj rundi. Tesko da ce i Nedovic biti draftovan

pa i nema bas mnogo.... Mislim ovaj draft se smatra za jedan od slabijih. Drugo uvek ima talentovanih bekova na draftu... Trece, Bogdanu je ovo prva seniorska sezona pa verovatno misli da moze da zavara skaute mogucnoscu napretka, a imao je ok meceva u EL pre povrede.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]