Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Zajedno Peperoglu i Faje mogu proci, treba imati u vidu da su to igraci koje je sigurno Tomic odabrao, treba i njega razumeti, ne moze se igrati kosarka sa Lazicima i njemu slicnima
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Isli smo uzlaznom linijom do jednog trenutka i onda nicim izazvani pocelu smo da se kotrjamo nizbrdo a nema ko da povuce rucnu.
Covic pogubio kompas od kada je Radonjic otisao, pravimo amaterske poteze vec dve godine i nema naznaka da cemo stati,
Korisnikov avatar
By MileBL
U cemu je problem sa Odzom?
Meni je ok rotirati tri teska centra, samo ih treba tako pripremati da budu sposobni igrti u jacem tempu sa kracom minutazom
Za sad imamo.
Zirbes, Ristic, Odzo
Faje, Jankovic
Peperoglu, Davidovac
Beron, Dobric, Lazic
Prvi i drugi plej

Ostali mahanje peskirom, FMP ili otkaz.
Jedino ako se ne nadje Feldinu klub onda ce Beron morati glumiti drugog pleja.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ajd nekako,ali nekako da svarim Perpera,ali za cije babe zdravlje ce nam Faje?!

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Valjda ne dolaze i Nikols i Faje. Inace Faje je 2015 godine bio najbolji skakac prvenstva Grcke, a ume da pogodi i trojku. Atletski je dobar, mozda bi nam i bio dobro resenje, ali pod uslovom da imamo dva centra, pa da uzme i minuta kao petica. Ovako je on za 4 uz tri jaka centra losa opcija, iako i nije los igrac.

Ne znam koliko Beron moze poena da donese, ne deluje mi da je bolja opcija od Feldina. Sta Vi mislite ?
Korisnikov avatar
By MileBL
Zex88 napisao:Ajd nekako,ali nekako da svarim Perpera,ali za cije babe zdravlje ce nam Faje?!

Startna cetvorka ce biti Faje, tu se trazio igrac od samog pocetka prelaznog roka.
Peperoglu je zamjena za Dangubica.
Korisnikov avatar
By MileBL
MILOS OBILIC napisao: Ne znam koliko Beron moze poena da donese, ne deluje mi da je bolja opcija od Feldina. Sta Vi mislite ?
Ja mislim da bi Beron trebao biti bolje resenje, Feldin nikad nije znao smiriti loptu, kod njega je stalno neka jurnjava, nikakve kontrole utakmice nema, nekad sipa kao lud a nekad ga nema nigde
MileBL napisao:
Zex88 napisao:Ajd nekako,ali nekako da svarim Perpera,ali za cije babe zdravlje ce nam Faje?!

Startna cetvorka ce biti Faje, tu se trazio igrac od samog pocetka prelaznog roka.
Peperoglu je zamjena za Dangubica.
Znam da ga planiraju za 4,ali ne razumem da se nije mogao naci kvalitetniji igrac od Fajea.. Ovo sto sam nasao i syo je dostupno,solidan suter spolja,nikakvu igru ledjima,fizicki nije jak,ali zna da kupi lopte,..Ovo kao da opisujem Borisu,te samim tim nismo morali ni da ga dovodimo.. Ima da ga skoluju u ABA samo tako.. To sto ima 33 senegalske godine i sto u karijeri nije zaigrao za ozbiljan tim mi je jos jedan alarm..

• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 129
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]