Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Peja napisao:Sijamo, samo ne znam koliko je ova Rusija reper, odnosno kakav je njihov tim inace.
Ne preveliki, ali dobro je videti sta nasi imaju u napadackom repertoaru.
Korisnikov avatar
By Boss
Ja sam nažalost propustio veći deo meča, ali videvši rezultat mogu samo da :D Jeste da je u pitanju pripremni meč ali +29 protiv potencijalnog protivnika u 1/4 je ohrabrujuće.
Korisnikov avatar
By Lepus
Iako su Rusi kanta od ekipe, mnogo mi se svidjela nasa igra. Vlada je, za moj ukus, postavio savrsenu igru. Jaka odbrana, fenomenalna tranzicija. Nema mnogo komplikovanja i davljenja lopte, ako si sam sutiras pa makar to i u trecoj sekundi napada. Vidjet cemo protiv jacih ekipa kako ce to izgledati.

Od igraca, bas onako kako sam i mislio. Imamo trojicu veoma talentovanih igraca, koji imaju jos mnogo da rade da bi nesto postali.

Za Miljenovica, manje-vise sve smo ispricali i rekli. Njemu treba dati slobodu u napadu, a u odbrani ga pokrivati timskom igrom.

Krstic je odlican. Fino gradjen, odlican spot-up suter. Medjutim, mora mnogo da radi. Kontrola lopte, igra jedan na jedan, kreiranje suta sam sebi , sve su to stvari u kojim je poprilicno tanak.

Mitorovic me je odusevio. Taj djecko mora biti druga cetvorka CZ sledece sezone. Prvo cu mu spomenuti mane. Nije eksplozivan, poprilicno mekan, a i sut mu je upitan. Ne zbog toga sto je slab suter, nego ne odlucuje se toliko da sutira, pogotovo sa poludistance. Malo slabije koriscenje lijeve ruke prilikom zavrsavanja. U odbrani nije los, ali nije ni vrhunski igrac. Sto se tice prednosti, fenomenalna ledjna tehnika. Stara skola. Osjecaj za asistenciju kao kod playmekera. Za svoju visinu odlicno barata loptom, zna "povuci". Ako je pametan, nakon zavrsetka prvensta, treba odmah poceti da radi. Rad sa Jovanovicem ce mu ekstra dobro doci. Karijeru neka grdi po uzoru na Scolu, tj. njegov stil igre.

Od ostalih, Bezbradica nije bio los (a ja sam ocekivao da je katastrofa). Avramovic u napadu dobar, odbrana katastrofa. Marinkovic osim skoka, slabo sta moze ponuditi. Eventualno cuvanje neke brze cetvorke. Ne znam kakav je na strani pomoci, a to se i nije moglo vidjeti protiv ovakve Rusije.

Jos jednom cu ponoviti, Vlada me je odusevio postavkom igre. Samo se nadam da ti nije toliko dobro izgledalo zbog Rusa.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bezbradica je lepo odigrao ovu utakmicu, uopste nije silovao sut za tri kao u Radnickom. Kada bi stalno ovako igrao mislim da bi mogao da igra za mnogo bolji klub od BKK-a.

Mitrovic je pokazao klasu. Miljenovic odigrao prosecnu partiju, a opet bio dosta dobar. Avramovic slab u odbrani, ali u napadu veoma raznovrstan. Krstic igrao svoju standarndu igru, mislim da bi samo trebao malo na prodoru da poradi i igri bez lopte. Milosevic radio puno prljavog posla. Reljic mi je na terenu delovao tragicno... Miskovic i Bojic nista posebno nisu odigrali. Tasic bio veoma korektan, podredio se ekipi, fino povezao redove. Marinkovic zakucao dvaput...

Sve u svemu momci su igrali veoma lepo, videcemo kako ce ovo ici protiv jacih protivnika, ali igra mi se dopada.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da li je neko gledao mozda utakmicu protiv Francuza? Ako jeste bilo bi lepo da podeli utiske sa nama... Vidim da su kod nas Mitrovic i Miljenovic pruzili statisticki najvise, sa druge strane Francuzima su najbolje odigrali Zan Sarl i Jaiteh (gle cuda).
By Edibledi
Karaburac napisao:Da li je neko gledao mozda utakmicu protiv Francuza? Ako jeste bilo bi lepo da podeli utiske sa nama... Vidim da su kod nas Mitrovic i Miljenovic pruzili statisticki najvise, sa druge strane Francuzima su najbolje odigrali Zan Sarl i Jaiteh (gle cuda).
Gledao ja ali ne celu, deo prvog od 28:22 pa do kraja utakmice. Pisalo je greškom Ger-swe. Luka za dve klase ispred svih, Miljen solidan, kao i Avram, dok je Bezbradica divljao i Marinković dobar na obe strane(odlične kretnje) vrlo koristan. Ostali neprimetni. Francuzi fizički izdominirali, vizuelno užasna košarka. Kucam na mob sa porculanca, sorry.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nema problema, hvala i na ovim informacijama. Evo vidim sad da smo pobedili Turke 74:59.

Krstic 22 poena (5/5 za tri :clap:)
Miljenovic zamalo dabl-dabl, 9 poena i 9 asistencija
Mitrovic 8 poena, 7 skokova, 4 asistencije
Bezbradica 18 poena i 4 skoka
Korisnikov avatar
By Lepus
Mitrovic je proglasen i za MVP-a turnira.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 25

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]