Stare teme
By Čarls Bukovski
Jomer napisao:Ja sam jos pod utiskom kako je Peno odigrao juce, jeste imao 8 izgubljenih lopti, ali sa kojom lakocom je on delio asistencije, ono je prirodni talenat, retko koji plej u evropskoj kosarci trenutno ima, samo zdravlje da ga posluzi, dobijamo igraca na poziciji 1 za narednih 15 godina
Peno,Glišić i Simanić uz naravno prateći orkestar:Micić,Jokić,Milutinov,Ristić,Rebić ,Tejić bi trebali da osiguraciju dominaciju Srbije u roku od 5 5-6 godina.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nikola44 napisao:
Čarls Bukovski napisao:
Karaburac napisao:Rebic?
A što da ne?
Mozda zato sto je potpuno fizicki limitiran?
Izmedju ostalog
By Edibledi
Офф-топиц:
И Миљеновић је физички лимитиран али има очи на сваком квадратном метру терена а Ребић то нема. Криво ми кад видим да неко има моју килажу а виши је од мене 15цм (Миљен) али рачунам да ће набацити неких 7-8кг постепено у наредне две године и да ће боље читати играче које чува, као што је то радио Сале Ђорђевић и тако мало надокнадити рад ногу у одбрани. Ребић ми је као Цвеле2, низак, мршкаст, нема шут убице, додуше брзи су и жилави, вежу пар добрих напада али то није довољно. Цвеле је бољи у одбрани и мислим да је њега требало сачекати, давати му већу шансу, радити са њим стручније, улагати у његов физички развој...

Пено ме је синоћ одушевио, остали су били добри, неки су мало одскочили али смо први пут деловали као тим.
Чини ми се да је тренер добро припремио утакмицу али да је није тако добро водио нарочито измене играча није вршио на време као и позивање тајм-аута је каснило. Аранитовић је требао да буде у просеку од 15 минута на турниру и имали би још једног разиграног играча у ротацији, плеј је требао неки други, што кажете, да буде бек-ап Пеноу, али за просутим млеком нема плакања.
Против САД-а очекујем частан пораз уз велику борбу. Лагао бих када бих рекао да се надам победи, шансе су нам око 10%.
Poslednja izmena od Edibledi u Pet Avg 15, 2014 1:20 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]