Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Zlehuda sudbina me opet uzima na zub: Ne igraju ni Rakoč, ni Ćapin.

Što se ostalih heroja tiče, još je rano za prognoze, uglavnom imaju "nit' smrdi, nit' miriše " indekse za sada.
Korisnikov avatar
By Lika
Gale napisao:Zlehuda sudbina me opet uzima na zub: Ne igraju ni Rakoč, ni Ćapin.

Što se ostalih heroja tiče, još je rano za prognoze, uglavnom imaju "nit' smrdi, nit' miriše " indekse za sada.
Ja sam naravno vratio Ćapina :lol: :lol: :lol:
O da, imam i Rakočevića :D
Korisnikov avatar
By Lucky
Izasla je konacna tabela lige. Za mene stabilna 15. pozicija. Zadovoljan sam, obzirom da od fantasy iskustva imam samo jednu fudbalsku sezonu od prije par godina i sada ovo.Nadam se da cemo se igrati i sledece sezone i da cu napredovati posto vec imam jednu sezonu iza sebe.Za pocetak, da moj zaostatak za vodecim drasticno smanjim sa ovih 700 (oko 27 po kolu) na neku razumnu mjeru.
Cestitke marvelu na tituli, kao i Liki,karadjozu (Mutinjo ako se ne varam) i ostalima na fer i postenoj igri.
Sto se mojih pulena tice, prvo zasluzeni odmor pa odradjivanje priprema i obaveza prema nacionalnom timu, pa od jeseni da krecemo u napad na titulu ili makar izlazak u Evropu :banana-blonde:
Edit:
Samo da napomenem da sam, za dobrobit srpske kosarke, istrpio BB do kraja (osim par kola zbog povrede), a on mi je to vratio sa cijelih 2 kredita :roll: .
Nadam se da ce to znati da cijeni, i da ce nam svima vratiti sledece godine s kamatom.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Evo rezultata poslednjeg kola:

Budjav Lebac v Pobesneli Moderatori 169 - 114

Alamunje v Vladimirci Rules 145 - 103

Yopic v Bwa Pfc 99 - 105

Obilic Diva v Brkate Muskarcine 127 - 141

BC Dominacija v Ajsmeni 145 - 66

FT MIlan v Clitorians 148 - 140

Gladijajatori v Dragons Jedi 185 - 89
  • 1
  • 101