Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
kontrabas napisao: Kod Cika Tabaka vlada deviza: Igraj kako znas. "Kako?" - "Pa, kako znas!" "Necu valjda ja -kao trene- da te ucim kako". Bojim se da ce Nemanja tako da nazaduje. Dabome, sada ima sve slobode, kada je u igri, no to lezi vise u tome, sto se Tabak - tako se cini - manje mesa u vodjenje igre a vise prepusta igracima. I tako Nemanja raspucava trojke umesto da koristi svoju visinu i snagu u reketu - naravno: laske je, da se ispali trojka. To kod Ivanovica tako ne bi islo. On bi igraca nekoliko puta presvuka zbog takvih poteza.
ne znam dal bi kod ivanovica bilo bolje jer je slicno bilo i pocetkom sezone ali si odlicno zapazio da samo sutira trojke i generalno odlican ceo post
Korisnikov avatar
By Mikoni
Peja napisao:
kontrabas napisao: Kod Cika Tabaka vlada deviza: Igraj kako znas. "Kako?" - "Pa, kako znas!" "Necu valjda ja -kao trene- da te ucim kako". Bojim se da ce Nemanja tako da nazaduje. Dabome, sada ima sve slobode, kada je u igri, no to lezi vise u tome, sto se Tabak - tako se cini - manje mesa u vodjenje igre a vise prepusta igracima. I tako Nemanja raspucava trojke umesto da koristi svoju visinu i snagu u reketu - naravno: laske je, da se ispali trojka. To kod Ivanovica tako ne bi islo. On bi igraca nekoliko puta presvuka zbog takvih poteza.
ne znam dal bi kod ivanovica bilo bolje jer je slicno bilo i pocetkom sezone ali si odlicno zapazio da samo sutira trojke i generalno odlican ceo post
Kako da koristi visinu? Decko je all round igrac, pa to igra i u Kahi. Skace u odbrani, prenosi loptu posle skoka, sutira, povremeno koristi brzinu i tehniku, ali on protiv ozbiljnih cetvorki ne moze koristiti visinu, jer za post igru treba i mase..(koristi visinu prilikom of. skoka, suta-209, a onakav skok sut, nema sanse da ga neko blokira..). Nema on snagu u reketu. Najveci napredak je ostvario u odbrani i cini mi se da mu je to i najjaca strana. Pokriva zaista veliki prostor, kontrolise skok, smeta onim svojim dugim rukama, nema problema ni sa snaznijim igracima..
Korisnikov avatar
By Peja
nemanja 9p, 7sk,
zasto kostas ne igra za grcku
Korisnikov avatar
By kontrabas
Sasa Obradovic sa prvim trofejom u Nemackoj (osvojen je kup). :clap: :clap:

U polufinalu su savladili Pesicev Bajern poprilicno lako (Bajern nije mogao da parira na visokom pozicijima sa rekonvalescentnim Robertsom - operisan 4dana pre toga!- i Homanom i izgubili su zbog velikog broja ofanzivnij skokova koje je Alba imala) a u finalu nesto teze opasan Ulm (isto sa kontrolom u skoku, na vreme su i tri igraca istovremeno isli na Dzona Brajanta).
Korisnikov avatar
By Gaja
Juce gledao Oly-Peristeri(valjda) i ne mogu da verujem da nema jebenih 10 gledalaca :shock: Jel zna neko u cemu je fora?
Inace centar Peristerija,hocu ga u mom timu :lol: Dominirao.
Bilo jedno bruka zakucavanje nekog Kartera :) preko Hajnsa a odmah u sledecem napadu Hajns je uzvratio "iznerviranim" zakucavanjem.
Oly je dva puta gubio po 10 poena medjutim uspeo je da se vraca i na 2-3min pred kraj tekme i da prelomi rezultat.Spanulis je bio los,verovatno se cuvao za bitnu tekmu u EL.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 217
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]