Lika napisao:I odbranu da igraš, i rukama ako treba...Salvatore Guliano napisao:au @Liko ko bi rekao da toliki manijak moze ovako nesto dobro da napisePrijatelju koliko ja vidim iz tvoje priče, već je kraj treće četvrtine, a ti se zoveš Danilo Anđušić![]()
salu na stranu svaka cast ! ovo je dovoljno slikovito tako da sam u potpunosti svetan situacije , btw ja sedim na klupi trenutno![]()
BB i Gagi imaju svaki po 2 faula, ali ih šut baš i ne ide. Partizan gubi sa jedno 10 poena razlike, pa postoji solidna šansa da Dule proba da te ubaci početkom 4/4, no budi svjestan da ćeš imati samo 2,3 napada na raspolaganju, pa dobro pazi na postavljanje, jer očito ide akcija na tebe![]()
EDIT: U pravu je Antoine, stari lisac, sve dok ti na njenu priču o dečku kroz glavu šibaju fleševi tipa njih dvoje zagrljeni (da ne kažem nešto živopisnije pazeći da ne povredim osećanja mladog Salvatorea), ljubomora, kurac-palac, nema tu ništa od drugarstva... Lepo je to dr Flameni sažeo u jednu rečenicu "tebi se jada, a onda ide kod dečka na orgiju"...jbg zato je on dr, a mi nismo...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički