Stare teme
Lika napisao:
Salvatore Guliano napisao:au @Liko ko bi rekao da toliki manijak moze ovako nesto dobro da napise ;)
salu na stranu svaka cast ! ovo je dovoljno slikovito tako da sam u potpunosti svetan situacije , btw ja sedim na klupi trenutno
Prijatelju koliko ja vidim iz tvoje priče, već je kraj treće četvrtine, a ti se zoveš Danilo Anđušić :lol:
BB i Gagi imaju svaki po 2 faula, ali ih šut baš i ne ide. Partizan gubi sa jedno 10 poena razlike, pa postoji solidna šansa da Dule proba da te ubaci početkom 4/4, no budi svjestan da ćeš imati samo 2,3 napada na raspolaganju, pa dobro pazi na postavljanje, jer očito ide akcija na tebe ;) :D
I odbranu da igraš, i rukama ako treba... :oops:

EDIT: U pravu je Antoine, stari lisac, sve dok ti na njenu priču o dečku kroz glavu šibaju fleševi tipa njih dvoje zagrljeni (da ne kažem nešto živopisnije pazeći da ne povredim osećanja mladog Salvatorea), ljubomora, kurac-palac, nema tu ništa od drugarstva... Lepo je to dr Flameni sažeo u jednu rečenicu "tebi se jada, a onda ide kod dečka na orgiju"...jbg zato je on dr, a mi nismo... :lol:
Salvatore Guliano napisao:@Kure dok kod sudija ne vidi koristi se rukama, ali zajebano je posto imam jednu tehnicku vec pa ne sme da se zanosim mogu da dobijem drugu i iskljucijucu
Pusti filozofiju,bezi odatle,da je nesto trebalo da desi desilo bi se... da je htela da ti ista da do znanja nasla bi nacina,ovako mozda samo malo nahrani sujetu i to je cela prica...
Lepo ti tamo skijaj,lepo se provedi,nju iskuliraj,pa kad se vratis nadji ribu i cepaj...
vidim da je misljenje o zenskom rodu na ovom forumu jako visoko :)
Ja da se prikljucim svim ostalima, nadji devojku i onda pozovi najbolju drugaricu i reci joj kako je ona to sto si trazio kako je najbolje nesto sto ti se desilo, konacno neko sa kime mozes da pricas...i tako dalje, klasika so na ranu :)
krnjatak napisao:Jao, hvala vam svima, jer da me niste probudili iz prijatnog mi dogmatskog drijemeza, umrla bih misleci da su mi muski poznanici zapravo prijatelji. :)
Ma zna se i to desiti tu i tamo, ali uglavnom većina muškaraca gleda malo dublje na to "prijateljstvo" :lol:
krnjatak napisao:Jao, hvala vam svima, jer da me niste probudili iz prijatnog mi dogmatskog drijemeza, umrla bih misleci da su mi muski poznanici zapravo prijatelji. :)
Krnjatak di si?

Ajde jednu analizu žensko-muških drugarstava iz perspektive "protivničkog tabora". Mislim, dr Flameni je stvarno stručnjak, ali niko, čak ni uvaženi dr, ne može da razume i sagleda ovaj složeni odnos očima žene...možda bi Jaka mogao, ali nema ga u poslednje vreme...

Tako krnjatak sve oči su uprte u tebe. 8-)
ubicatigrova napisao:e da, to bi bilo super, ajd mi sto lajemo, al treba nam insajderska informacija :)

Jel si bila ti u ovakvim situacijama nekad?
krnjatak napisao:Jao, hvala vam svima, jer da me niste probudili iz prijatnog mi dogmatskog drijemeza, [glow=red]umrla bih misleci da su mi muski poznanici zapravo prijatelji[/glow]. :)
Vidiš da je bila... Čekamo... Krnjatak izjadaj se, za to služi rame dr Flamenog... :lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]