Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
DVS15 napisao:
Poska napisao:[BBvideo 560,340]https://youtu.be/wIeq18aRxp0[/BBvideo]
Videh i ja ovo juče.Nema šta,momak je stara škola. :)
Ili je to ili potcenjuje protivnika. Kako je izveo drugo bacanje?
By johnnzKD
Odbranu koju smo igrali u prvoj četvrtini, ne znam kako drugačije da nazovem osim "muva bez glave odbrana". I nikako se ne mogu oteti utisku da Bućan previše rotira. Mislim da ni jedna petorka, za ovu utakmicu i po nije sastavila 2 min na parketu.
Kad smo u drugoj četvrtini prestali pratiti njihov tempo igre i odigrali par postavljenih napada, to je izgledalo dosta bolje.
By Bojdo
Ameri svemir, ubacili 31 poen Hrvatima u prvoj. Zizic nevidljic , lijepili mu banana, tek na kraju uspio dva poena postici. Skocni su, brzi, uopste im ne treb sut da dobiju utakmicu.
Korisnikov avatar
By Lepus
Posto sam gledao U20 ekipu, U19 sam ispratio samo preko statistike. Ako je neko gledao, interesuje me samo na koji nacin je Simanic postizao poene? Odbici, neko mu podvaljivao loptu, igra ledjima, igra licem??

Na poluvremenu utakmice U20, pogledao sam kraj prve i drugu cetvrtinu meca USA - Hrvatska. USA kao USA, mocna, prije svega fizicki, atletski i trkacki. Igrali su strasno agresivno i lakocom krali lopte i lagano poentirali. Sut sa distance im je katastrofalan, bar to sto sam ja vidio.
Sa druge strane mi je zao Hrvata sto igraju bez Mazalina i Bendera. Njihova organizacija igre je ocajna. Jeste da su bili Ameri, ali ne vidim nacin na koji Hrvati mogu dobiti ekipu koja igra agresivnu odbranu sa presingom na njihovim bekovima (ne shvatiti bukvalno)?!
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Lepus nisam mogao da odgledam ceo mec nasih protiv Koreje, ali ono sto sam u tim segmentima od Simanica video su uglavnom bili poeni iz reketa. Nesto odbici, nesto podvaljivanje, imao je i jednu igru ledjima gde je desnim poluhorogom fino zavrsio. Mozda nocas pogledam kompletan snimak.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]