Stare teme

Ko osvaja zlatnu medalju?

1. Francuska
10
21%
2. Španija
5
10%
3. Srbija
22
46%
4. Hrvatska
3
6%
5. Nemačka
Nema glasova
0%
6. Italija
1
2%
7. Litvanija
Nema glasova
0%
8. Slovenija
1
2%
9. Grčka
6
13%
10. Neko drugi
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By Peja
dovlimir napisao:
Peja napisao:
dovlimir napisao:ovo oko sastava za 2 godine i sličnih stvari, to je baš nepotrebna priča. prvo period je dugačak, a drugo papir je jedno a teren nešto sasvim drugo. npr. Francuska je po meni bolje izgledala prošle godine bez Parkera nego ove sa njim u timu. Litvanija koja je prošle godine na SP bila dosta jača ( braća Lavrinovič, Moteijunas, Pocijus, Jasaitis), ove godine bez svih njih ulazi u finale. Španija prošle godine sa drim- timom završava katastrofalno, a ove godine sa bar 30% slabijim rosterom osvaja tozla. nema tu pravila, fali ova, fali onaj, ovaj je veći talenat, ovaj manji... teren je jedino mjerilo.
dobro zapazanje mi smo takodje prosle godine najbolje prosli sa 'najlosijim' timom do sada
što se nas tiče, baš sam u dilemi jesmo li bili jači ove godine ili prošle.

Nedović- Jović
Kuzmić- Krstić
Milutinov- Štimac
Erceg- Birčević
Milosavljević- Katić

Jović i Krstić sigurno fale. od ostalih jedino je Erceg bio bolji od Birčevića. Milutinov i Štimac preslikana uloga. Katić je imao veću minutažu od Gagija... možda smo za nijansu bili jači prošle godine.
Drugacije je iz ove perspektive

Bolje da se stavimo u pozicjiu pred prvenstva
Prosle godine smo otisli kao grupa luzera, svi su se smejali Simonu, Jovicu, Stimcu, Katicu, Birci..
Tea su vec svi otpisali kao vrhunskog, Krle je bio povredjen, za Raduleta smo celo prvenstvo govorili samo da naleti na ozbiljnog centra, Stimac i Katic su sluzili da se smejemo snimcima iz svlacione..Bjelica je bio prosecan, dobar u najbolju ruku, Bogdan je jedini bio u naletu
NA kraju su oni svi odigrali preko ocekivanog sto ne menja cinjenicu da smo otisli na sampionat kao prosecni, pitanje dal smo bili u 8 timova po kladzama ali smo na terenu bili mnogo ispred.
NA sve to smo imali trenera pocetnika, niko nije znao kako ce voditi tim

Ove godine manje vise niko nije imao zamerku na tim, otisli su po mnogo svemu najbolji igraci koje imamo osim onih koji opravdano izostaju. Trener iza sebe ima ozbiljan rezultat

Teo u odlicnoj formi, BB opet rizing star, doduse povredjen, Bjelkan MVP a svi ostali su bili EL igraci, cak i taj Milutinov koji nije ulazio u igru ima dve godine u EL sa dobrom minutazom..to sto nije igrao je druga stvar

Cak i poredjenje Krle Kuzmic je upitno, sad smo svi pametni i vidimo da je trebao centar sa tehnikom ali pred prvenstvo veliki broj nas je trazio konacno jednog 'defanzivnog centra' sto smo u Kuzmicu dobili, pitanje kako bi nasa odbrana izgledala sa Krlom, isto kao sa Radulom , dakle 40 min bi nas napadali pikom.
Kuzma je recimo dobro cuvao Gasola prvi mec, par minuta na pocetku Spanci nisu dali kosa.
Korisnikov avatar
By alonzo86
Peja napisao:
dovlimir napisao:
Peja napisao:cak i taj Milutinov koji nije ulazio u igru ima dve godine u EL sa dobrom minutazom..to sto nije igrao je druga stvar

Cak i poredjenje Krle Kuzmic je upitno, sad smo svi pametni i vidimo da je trebao centar sa tehnikom ali pred prvenstvo veliki broj nas je trazio konacno jednog 'defanzivnog centra' sto smo u Kuzmicu dobili, pitanje kako bi nasa odbrana izgledala sa Krlom, isto kao sa Radulom , dakle 40 min bi nas napadali pikom.
Kuzma je recimo dobro cuvao Gasola prvi mec, par minuta na pocetku Spanci nisu dali kosa.
Meni je zaista Djordjeviceva rotacija na centarskim pozicijama na prvenstvu enigma... Kuzmic bi startovao mec, igrao 2-3-4 minuta, kad bi usao Raduljica koji bi igrao do kraja i bivao s vremena na vreme zamenjen Ercegom.

Mislim zasto bi stavljao startnog centra (Kuzimica), samo 2-3 minuta na pocetku i tako na svakoj utakmici ?

Sto se Milutinova tice, bojim se da nije razlog njegovoj maloj minutazi to sto je igrac Olimpijakosa ? Mislim da je Milutinov zasluzio makar 10-ak minuta na svakoj utakmici.
Korisnikov avatar
By Peja
Pazi, stvarno ne bih nastavljao poredjenje dva selektora ali zanimljivo recimo da Bjelica kada je 2010 umesto kod Dude otisao u Spaniju izgubio sav prostor u timu, Milutinov je ove godine 'trebao' u Pao pa zavrsio u Oly..

Verovatno to nema nikakve veze i ja lupam ,ali eto zanimljivost
Stvarno sticem utisak da je bilo mesta za Milutinova, narocito sto je svako mogao primetiti da imamo problem sa centrima
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Sto se tice centara, meni se cini da je Sale neopravdano dao vecu ulogu Kuzmicu iz razloga sto ce mu trebati u klubu, ali je opet neshvatljivo da Milutinov ne dobije nijedan ozbiljan minut na prvenstvu, pa nije ga viceprvak Evrope doveo na lepe oci.
Korisnikov avatar
By MileBL
Djordjevic je izgubio kompas kada je rec o rotaciji na centarskim pozicijama, Milutinov je samo trebao ponoviti partiju protiv Valancijunasa kao sto je odigrao protiv Bobija u drugom mecu polufinala Aba lige:D
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]