Belineli najavljuje da ce svi Italijanski igraci igrati u kvalifikacijama za OI:
http://www.b92.net/sport/eurobasket2015 ... id=1042352
dovlimir napisao:Drugacije je iz ove perspektivePeja napisao:što se nas tiče, baš sam u dilemi jesmo li bili jači ove godine ili prošle.dovlimir napisao:ovo oko sastava za 2 godine i sličnih stvari, to je baš nepotrebna priča. prvo period je dugačak, a drugo papir je jedno a teren nešto sasvim drugo. npr. Francuska je po meni bolje izgledala prošle godine bez Parkera nego ove sa njim u timu. Litvanija koja je prošle godine na SP bila dosta jača ( braća Lavrinovič, Moteijunas, Pocijus, Jasaitis), ove godine bez svih njih ulazi u finale. Španija prošle godine sa drim- timom završava katastrofalno, a ove godine sa bar 30% slabijim rosterom osvaja tozla. nema tu pravila, fali ova, fali onaj, ovaj je veći talenat, ovaj manji... teren je jedino mjerilo.dobro zapazanje mi smo takodje prosle godine najbolje prosli sa 'najlosijim' timom do sada
Nedović- Jović
Kuzmić- Krstić
Milutinov- Štimac
Erceg- Birčević
Milosavljević- Katić
Jović i Krstić sigurno fale. od ostalih jedino je Erceg bio bolji od Birčevića. Milutinov i Štimac preslikana uloga. Katić je imao veću minutažu od Gagija... možda smo za nijansu bili jači prošle godine.
AJMO BRACO UZET AMERE
Peja napisao:Meni je zaista Djordjeviceva rotacija na centarskim pozicijama na prvenstvu enigma... Kuzmic bi startovao mec, igrao 2-3-4 minuta, kad bi usao Raduljica koji bi igrao do kraja i bivao s vremena na vreme zamenjen Ercegom.dovlimir napisao:Peja napisao:cak i taj Milutinov koji nije ulazio u igru ima dve godine u EL sa dobrom minutazom..to sto nije igrao je druga stvar
Cak i poredjenje Krle Kuzmic je upitno, sad smo svi pametni i vidimo da je trebao centar sa tehnikom ali pred prvenstvo veliki broj nas je trazio konacno jednog 'defanzivnog centra' sto smo u Kuzmicu dobili, pitanje kako bi nasa odbrana izgledala sa Krlom, isto kao sa Radulom , dakle 40 min bi nas napadali pikom.
Kuzma je recimo dobro cuvao Gasola prvi mec, par minuta na pocetku Spanci nisu dali kosa.
AJMO BRACO UZET AMERE
Say my name...
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]