Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Па не знам колико је то могуће. Ја сам чуо нешто да је овај из Фоке, што је био и главни за Раднички Шумарице, се надао да ће овде да буде председник, да би евентуално неке паре узео, и ту је као он предлагао свашта нешто(углавном лажи, колико сам чуо од људи) и на крају није ништа добио, постао је спортски директор.
Korisnikov avatar
By The Answer
„Radnički ne može da se ugasi. Autohtoni Radnički je onaj u kome sam ja trenirao. To je tim iz ovog grada, sa decom iz Kragujevca. Ma koju ligu da igra, jedino je važno da deca znaju zašto i za koga treniraju. Tim koji je prethodnih godina igrao u ’Jezeru’ je nešto što Kragujevac ne može da priušti. Treba da imamo našu decu, i samo da dovodimo dva, tri ’jača imena’ sa strane"

Kao ja da sam pisao, a nisam, nego prvi Erdoglijanac sa srebrom sa Svetskog prvenstva :D
By SinisaBL
i jedno i drugo je krajnost. trebao je neko iz grada da preuzme, možda neki bivši košarkaši, i da se za početak formira ekipa za kls. nemoguće da nema para nakon svega, pa valjda su skupljali nešto za jadransku?
vrlo sumnjivo.
Korisnikov avatar
By Gaja
Sinoc na sos kos Muta rekao da ovaj Radnicki ne moze da se ugasi zbog duga koji klub ima, i da nije bio problem 150k evra nego dugovi koji se nagomilali tokom 5 godina. Klub je i pod blokadom jer su nas tuzili neki bivsi igraci.
Korisnikov avatar
By Poska
Лично мислим да су за те дугове баш одговорни Мута и Грујин. Хтели су много него што су могли. Уздали се у Верка и Динкића, а и Мута је живео како је хтео. Спавао у хотелу Шумарице, а по цео дан био у Да Винчију! Иначе тужили су их колико знам Синовец и Дача Мијатовић
Korisnikov avatar
By Poska
Мени је тако рекао друг, е сада немој ме држати за реч, али мислим да јесте.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]