Stare teme
Korisnikov avatar
By dolan
Hvala svima na cestitkama, bilo je zabavno. Ako nista nateralo me je da prvi put posle 5-6 godina pogledam neku NBA utakmicu, a da nije plejof. I da cestitam Predsedniku koji je bio najbolji cele sezone, al kad je bilo najbitnije podlego je pritisku :D
Korisnikov avatar
By Lika
dolan napisao:Hvala svima na cestitkama, bilo je zabavno. Ako nista nateralo me je da prvi put posle 5-6 godina pogledam neku NBA utakmicu, a da nije plejof. I da cestitam Predsedniku koji je bio najbolji cele sezone, al kad je bilo najbitnije podlego je pritisku :D
Uzdrmao ga je Sale u polufinalu i to je bio trenutak odluke :)
Hej, profesionalci, moze jedno pitanje?
Da li se sampiNJon Nelimitirane ABA fantasy lige za sezonu 2013/2014 automatski kvalifikuje za NBA fantasy u sezoni 2014/2015? :mrgreen:
Ili moram da placam neku kotizaciju? :D
Korisnikov avatar
By Lika
Vincent Vega napisao:Hej, profesionalci, moze jedno pitanje?
Da li se sampiNJon Nelimitirane ABA fantasy lige za sezonu 2013/2014 automatski kvalifikuje za NBA fantasy u sezoni 2014/2015? :mrgreen:
Ili moram da placam neku kotizaciju? :D
To ćemo odlučiti na skupštini tokom ovog ljeta, no mislim da ima nade. Zadnju riječ ima trenutni NBA fantasy šampion, ako on dozvoli onda upadaš na listu prijava. :D
Korisnikov avatar
By Lika
Antoine napisao:Čestitke šampionu! Bilo bi logično da mi paćenici koji nisko ušli u playoff imamo preče pravo biranja na sledećem draftu :mrgreen:
Ja mislim da je najbolji bidding draft. Jest da duze traje, ali cini mi se kao najpametnija opcija.

Sent from my ST21i using Tapatalk
Ajde sad kad se sve zavrsilo da iskreno popricamo,na kraju sezone...KO JE NAMESTIO DA IZGUBIM POLUFINALE ?

Sumnjam na Liku,mrasavi(stiglitz) me ne voli i vec me je vise puta blatio i provocirao pred sezonu,Antoine je povukao neke veze protiv mene,tako sam nacuo,za Geleta i brkatu nakazu sam siguran da su umesali prste...

Dakle,samo jedan od ovih bludnika,ili je to bilo zlocinacko udruzivanje protiv mene,kao simbola rasnosti i dominacije ?

Ajde da cujem :)
Korisnikov avatar
By Lika
Gle njega kako se žali. :D
Nisi trebao igrati 1-3-1 zonu u polufinalu, pa bi možda i prošao :D

U svakom slučaju, evo Sale ja ti čestitam, zbilja nisam vjerovao da si sposoban za ovaj doseg u NBA fantaziranju. :clap:
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]