Nego ne razumem ubicu ponudi je prosjaku sendvic i sat???ajde sendvic ali da delis satove.
verovatno je to neki zargon,ali ja za njega nisam cuo pa pitam
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:Procitao sam i ja ranije tekst i odlican je.zajebah se, nije sat nego sta - de da mu dam sat nisam lud
Nego ne razumem ubicu ponudi je prosjaku sendvic i sat???ajde sendvic ali da delis satove.
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
ubicatigrova napisao:Hahahahahahahhahaah, kralju!MILOS OBILIC napisao:Procitao sam i ja ranije tekst i odlican je.zajebah se, nije sat nego sta - de da mu dam sat nisam lud
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.
Vuk napisao: Koliko puta samo pomislim na to koliko neki ljudi nemaju, prolazim svaki dan pored njih na ulici. [glow=red]Sedi baka[/glow] na trotoaru, napolju dva stepena, a ja da puknem sto nemam da joj dam vise od sto dinara.Bukvalno mi se place kada vidim stare ljude u toj situaciji. Bas me obuzme tuga neka, nema pravde na svetu...
Antoine napisao:Uh, zeznuta je ta situacija sa prosjacima i "prosjacima". Gledao sam skoro neki dokumentarac o tome koliko je prosjačenje postalo dobro organizovan biznis, nažalost, više se ne zna ko je profesionalac, a ko stvarno nema drugog izbora. Životno iskustvo me uči da onaj kome stvarno treba neće pružiti ruku na ulici...to jeste, nikad ne mozes da znas - sto se mene tice nebitno mi je, nekom sam pomogao, a na njegovu dusu dal on mene vara ili ne.
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.

Gale napisao:Na ćošku ispod bazena "Tašmajdan", kada se od Pravnog krene ka glavnoj Pošti, iz godine u godinu stoji neka bakica, seljanka, sva zavijena u maramu, stara. Prodaje neko poljsko cveće, ružno i obično, kao da je sa neke poljane ubrano.Godinama sam tako prolazio, dok mi konačno nije sinulo : I jeste na poljani ubrano, žena verovatno prodaje bilo šta, pa i livadsko cveće, samo da ne bi prosila...E, to me je potreslo više nego da je samo stajala sa čančetom.Bio je tako i jedan dekuta,kod Tome. Ima jedno 4,5 godina. Isto prodavao poljsko cvece...nema ga duze vremena...
Još se meni kao ne sviđa cveće...majko moja, brada mi je zadrhtala kad sam skapirao.
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!
Vuk napisao:ahahahaha priceless:))))ubicatigrova napisao:Hahahahahahahhahaah, kralju!MILOS OBILIC napisao:Procitao sam i ja ranije tekst i odlican je.zajebah se, nije sat nego sta - de da mu dam sat nisam lud
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nookie napisao:Pre će biti 6, 7k sa mesec-dva zakašnjenja... A Ubica u fazonu "ima se, širi se" daje satove...Gale napisao:Na ćošku ispod bazena "Tašmajdan", kada se od Pravnog krene ka glavnoj Pošti, iz godine u godinu stoji neka bakica, seljanka, sva zavijena u maramu, stara. Prodaje neko poljsko cveće, ružno i obično, kao da je sa neke poljane ubrano.Godinama sam tako prolazio, dok mi konačno nije sinulo : I jeste na poljani ubrano, žena verovatno prodaje bilo šta, pa i livadsko cveće, samo da ne bi prosila...E, to me je potreslo više nego da je samo stajala sa čančetom.Bio je tako i jedan dekuta,kod Tome. Ima jedno 4,5 godina. Isto prodavao poljsko cvece...nema ga duze vremena...
Još se meni kao ne sviđa cveće...majko moja, brada mi je zadrhtala kad sam skapirao.
Jako je tuzno da pod stare dane spadnes na to,i sve zato sto drzava ne moze da podigne jbni penzijski minimalac. Sta ce oni jadni sa svojih [glow=red]14,15k[/glow]. Jedva za racune mogu da skrpe...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički