Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Procitao sam i ja ranije tekst i odlican je.
Nego ne razumem ubicu ponudi je prosjaku sendvic i sat???ajde sendvic ali da delis satove.
verovatno je to neki zargon,ali ja za njega nisam cuo pa pitam
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
MILOS OBILIC napisao:Procitao sam i ja ranije tekst i odlican je.
Nego ne razumem ubicu ponudi je prosjaku sendvic i sat???ajde sendvic ali da delis satove.
zajebah se, nije sat nego sta - de da mu dam sat nisam lud :)
Korisnikov avatar
By Vuk
ubicatigrova napisao:
Hahahahahahahhahaah, kralju! :D
By hazarder
Vuk napisao: Koliko puta samo pomislim na to koliko neki ljudi nemaju, prolazim svaki dan pored njih na ulici. [glow=red]Sedi baka[/glow] na trotoaru, napolju dva stepena, a ja da puknem sto nemam da joj dam vise od sto dinara.
Bukvalno mi se place kada vidim stare ljude u toj situaciji. Bas me obuzme tuga neka, nema pravde na svetu...
Korisnikov avatar
By Antoine
Uh, zeznuta je ta situacija sa prosjacima i "prosjacima". Gledao sam skoro neki dokumentarac o tome koliko je prosjačenje postalo dobro organizovan biznis, nažalost, više se ne zna ko je profesionalac, a ko stvarno nema drugog izbora. Životno iskustvo me uči da onaj kome stvarno treba neće pružiti ruku na ulici...
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Antoine napisao:Uh, zeznuta je ta situacija sa prosjacima i "prosjacima". Gledao sam skoro neki dokumentarac o tome koliko je prosjačenje postalo dobro organizovan biznis, nažalost, više se ne zna ko je profesionalac, a ko stvarno nema drugog izbora. Životno iskustvo me uči da onaj kome stvarno treba neće pružiti ruku na ulici...
to jeste, nikad ne mozes da znas - sto se mene tice nebitno mi je, nekom sam pomogao, a na njegovu dusu dal on mene vara ili ne.
Gledao sam jednog lika ovde, pojavi se jedan dan poceo da prosi, u srednjim godinama je. Pise ostao bez posla, deca zena...Sedeo na nekom mostu svaki dan jedno 2-3 nedelje. Covek se za to vreme pretvorio u kostura bukvalno. Tesko mi je bilo da ga gledam. Kopni covek...
Korisnikov avatar
By Gale
Na ćošku ispod bazena "Tašmajdan", kada se od Pravnog krene ka glavnoj Pošti, iz godine u godinu stoji neka bakica, seljanka, sva zavijena u maramu, stara. Prodaje neko poljsko cveće, ružno i obično, kao da je sa neke poljane ubrano.Godinama sam tako prolazio, dok mi konačno nije sinulo : I jeste na poljani ubrano, žena verovatno prodaje bilo šta, pa i livadsko cveće, samo da ne bi prosila...E, to me je potreslo više nego da je samo stajala sa čančetom.
Još se meni kao ne sviđa cveće...majko moja, brada mi je zadrhtala kad sam skapirao.
Korisnikov avatar
By Nookie
Gale napisao:Na ćošku ispod bazena "Tašmajdan", kada se od Pravnog krene ka glavnoj Pošti, iz godine u godinu stoji neka bakica, seljanka, sva zavijena u maramu, stara. Prodaje neko poljsko cveće, ružno i obično, kao da je sa neke poljane ubrano.Godinama sam tako prolazio, dok mi konačno nije sinulo : I jeste na poljani ubrano, žena verovatno prodaje bilo šta, pa i livadsko cveće, samo da ne bi prosila...E, to me je potreslo više nego da je samo stajala sa čančetom.
Još se meni kao ne sviđa cveće...majko moja, brada mi je zadrhtala kad sam skapirao.
Bio je tako i jedan dekuta,kod Tome. Ima jedno 4,5 godina. Isto prodavao poljsko cvece...nema ga duze vremena...
Jako je tuzno da pod stare dane spadnes na to,i sve zato sto drzava ne moze da podigne jbni penzijski minimalac. Sta ce oni jadni sa svojih 14,15k. Jedva za racune mogu da skrpe...
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Vuk napisao:
ubicatigrova napisao:
Hahahahahahahhahaah, kralju! :D
ahahahaha priceless:))))
jos ja citam i gledam sta nije u redu sa mnom :D
ali najjace 'iznenadio se covek,nasmejao se' :lol:
Korisnikov avatar
By Kure
Nookie napisao:
Gale napisao:Na ćošku ispod bazena "Tašmajdan", kada se od Pravnog krene ka glavnoj Pošti, iz godine u godinu stoji neka bakica, seljanka, sva zavijena u maramu, stara. Prodaje neko poljsko cveće, ružno i obično, kao da je sa neke poljane ubrano.Godinama sam tako prolazio, dok mi konačno nije sinulo : I jeste na poljani ubrano, žena verovatno prodaje bilo šta, pa i livadsko cveće, samo da ne bi prosila...E, to me je potreslo više nego da je samo stajala sa čančetom.
Bio je tako i jedan dekuta,kod Tome. Ima jedno 4,5 godina. Isto prodavao poljsko cvece...nema ga duze vremena...
Jako je tuzno da pod stare dane spadnes na to,i sve zato sto drzava ne moze da podigne jbni penzijski minimalac. Sta ce oni jadni sa svojih [glow=red]14,15k[/glow]. Jedva za racune mogu da skrpe...
Pre će biti 6, 7k sa mesec-dva zakašnjenja... A Ubica u fazonu "ima se, širi se" daje satove... :lol:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 39

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.