Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne znam za koga bi glasao, dosad odluka nije bila teska ali sad kad Naprednjaci guraju KKP valja nesto mjenjati.
Ko je iz opozicije zvjezdas, za Jeremica i Djilasa znam da jesu ali po stavovima mi je najblizi Bole Obradovic, ne znam cije je on navijac?
By Tamerlan
Hahaah, Mile čime se ti rukovodiš prilikom glasanja. :lol: Morao sam da se nasmejem, izvini.

Na primer, Čeda Jovanović i Drašković su zagriženi i okoreli zvezdaši a znaš njihove političke stavove. :mrgreen:

Obradović je indiferentan prema sportu.

Ne znam šta bih ti rekao obzirom na tvoje motive i prioritete...Vučić je radikalni zvezdaš.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Bukvalno nikada ništa slično nisam čuo, da čovek iz Republike Srpske koji živi tamo, dolazi da glasa u Srbiji i glavni kriterijum mu je navijačno opredeljenje političke opcije... Svašta bih mogao sada da kažem i sve sam manje optimističan povodom ovih izbora koji idu i pored odličnog posla koji ljudi iz Proglasa rade.

Nada poslednja umire...
Korisnikov avatar
By MileBL
Sve stranke isto placaju, a meni je sve to isto sto se tice politike, jedino sto pratim u Srbiji je sport
Za Čedu ne bih glasao
Vicic je nekad bio zvjezdas, ocigledno da vise nije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao: Pon Dec 11, 2023 12:10 pm Sve stranke isto placaju, a meni je sve to isto sto se tice politike, jedino sto pratim u Srbiji je sport
Za Čedu ne bih glasao
Ček, ček stranke plaćaju ljude i RS da dođu da bi glasali na izborima za njih? Naravno moraš imati prebivalište u Srbiji za to? I koliko pokrivaju ako nije tajna, nije blizu BL...
By Tamerlan
Eventualnim dolaskom opozicije na vlast biće smanjen vojni budžet (sad premašuje neverovatnih 2 milijarde evra) i ulaganje u sport. Taj novac biće preusmeren u zdravstveni i prosvetni sistem, uz nastavak unapređivanja saobraćajne i komunalne infrastrukture.

Mislim da niko od opozicionara nema nameru da održava KK Zvezdu i KK Partizan kao mega-državne projekte.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne mogu vise
Zezam se, kakva Srbija i glasanje
Bio sam ubjedjen da ce se Valderama javiti ali SG se bas upeco
  • 1
  • 3773
  • 3774
  • 3775
  • 3776
  • 3777
  • 3818