Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Ma ja se samo sprdam,ali kontam da to moze da narusi formu teme.Sve se slazem,treba da stoje samo review-i.neka se obrisu moji postovi
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Ko voli skidanje filmova i serija, a ima FB, ima grupa Filmomania/Moviemania gde daju linkove za skidanje i odgovarajuci prevod.
Smallville jedna od boljih serija meni. Šteta što su prekinuli posle 10 sezona :D
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Karaburac
Grobar gleda iste serije ko ja :D

Je li, kakva je serija Arrow? O cemu se tacno radi? Razmisljam da pocnem da gledam, pa ako mozes neki ukratko prikaz.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Slika

Dobra serija isto ko voli taj fazon.

Slika

Počela druga sezona i obećava :)
Korisnikov avatar
By dolan
Evo i ja najkrace moguce da preporucim neke serije

Hannibal
http://www.imdb.com/title/tt2243973/
Ko voli Mads Mikelsena ovo verovatno vec gleda, a ko ne zna ko je on, vreme je da upozna trenutno najboljeg glumca na svetu. Serija je kriminalistiscka, znaci klasika desi se ubistvo, i sad do kraja epizode da vidimo ko je ubica. E sad razlika je u tome sto Hanibal ucestvuje u istragama, pa dodatno komplikuje stvari, dal time sto on ubija, ili kopira ubicu, ili cisto javi ubici da su mu na tragu, da vidi sta ce da se desi. Serija je dinamicna, zlocini su prilicno krvolocni(i originalni?), gluma odlicna, a Mikelsen kao i uvek Mikelsenuje.

House of Cards
http://www.imdb.com/title/tt1856010/
Kevin Spejsi je raskrstio sa Holivudom, preselio se covek u Englesku i kupio pozorisnu trupu. Mnogi su se cudili kada je pristao da radi online seriju za Netflix. Ko voli spletkarenje, uopste politiku, i naravano Spejsia ovo nek ne propusta. Spejsi u ulozi predsednika kongresa koji spletkama stremi ka najvisoj funkciju u zemlji. Da li su novac i moc isto?

True Detective
http://www.imdb.com/title/tt2356777/
Velika se buka digla oko ove serije, cak i kod nas. Cak dva izdavaca iz Srbije su odlucila da, ove godine, prvi put na srpskom, izdaju knjigu prica koja je inspirisala ovu mini seriju. A da, knjiga je 100 godina stara. Kao stari Mile Kontras (ne volim nista sto vole mladi) nisam hteo da gledam ovu seriju. Medjutim radoznalost je prevladala i nisam se pokajao. Nije ovo savrsena serija, ali je najbliza savrsenstvu od svih serija koje sam gledao. Ne bih da opisujem detaljno njene kvalitete i mane, vec samo da dam preporuku. Glavne uloge su fenomenalno odradili Vudi Harleson i Metju Mekonahi (Ono sto je Mikelsen u svetu, to je Mekonahi u Holivudu).
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Slika
Počivali u miru (2012) - Pre nekoliko dana sam pročitao da su amerikanci otkupili prava na koncept jedne hrvatske serije pa rekoh da vidim šta su to braća Hrvati smislili tako originalno glupo. Odem na onaj dezinformator IMDB kad tamo ocena 8.7, ajde-de, vidi čuda još Miodrag Krivokapić glumi glavnu ulogu a on je najveća lafčina. Kad sam bio mali i gledao onu seriju Gore-Dole gde je on briljirao, naježio bih se, ali dobro tad sam bio podložan ježenju, takvo vreme bilo.
Radnja ide ovako: Lucija Car je ambiciozna ali neiskusna novinarka koja želi da istraži sudbine ljudi sahranjenih na zatvorskom groblju. U svemu joj pomaže penzionisani zatvorski čuvar i oni tako odmotavaju sudbinu po sudbinu, epizodu za epizodom.
Nema šta, serija IZGLEDA svetski, skupa produkcija i šminka pa pomisliš možda je rođena s tim. Al nije, već se folira da liči na skandinavske noire i američke CSIjeve, i to odlično radi. Scenario je solidan, klišeiziran tamo gde treba pošto se radi o žanru, a teme su lokalne, u jednoj priči se čak na pošten način polemiše o "srpskom pitanju". Serija će vam sigurno držati pažnju zbog činjenice sa je svaka epizoda za sebe a to je i mač sa dve oštrice pošto je kvalitet priča neujednačen i upada se u jednu dosadnu motoriku ako se gleda više epizoda zaredom. Ipak, nakon što sam odgledao polovinu sezone mogu reći da se radi o dramskoj seriji koja spada u sam vrh ponude u regionu u ovom veku. Pa sad, nekom je to dosta, nekome premalo.
Slika
Za divno čudo, imajući u vidu talenat Hrvata za glumu, nije baš totalni smehotres i čitanje teksta sa idiota. Judita Franković u glavnoj ulozi je vrlo šarmantna i draga i pristupačna, i moglo bi joj se udvarati ako baš taj dan nemaš herpes. To su najbolje glumice, one znaju male sise pretvoriti u vrlinu. O Krivokapiću neču trošiti reči. Bard (jel se tako kaže?).
Ako niste totalno alergični na USA estetiku i HRV dijalektiku, pogledajte ovo. Ako jeste, opet pogledajte. Vrag bi znao šta nas tera na čačkamo bolna mesta.
http://www.imdb.com/title/tt2324587/
Ocena: 7
Korisnikov avatar
By Jef Costello
dolan napisao:
Hannibal
http://www.imdb.com/title/tt2243973/
Ko voli Mads Mikelsena ovo verovatno vec gleda, a ko ne zna ko je on, vreme je da upozna trenutno najboljeg glumca na svetu. Serija je kriminalistiscka, znaci klasika desi se ubistvo, i sad do kraja epizode da vidimo ko je ubica. E sad razlika je u tome sto Hanibal ucestvuje u istragama, pa dodatno komplikuje stvari, dal time sto on ubija, ili kopira ubicu, ili cisto javi ubici da su mu na tragu, da vidi sta ce da se desi. Serija je dinamicna, zlocini su prilicno krvolocni(i originalni?), gluma odlicna, a Mikelsen kao i uvek Mikelsenuje.
Slažem se da je Mads Mikelsen jedan od najboljih glumaca trenutno ako ne i najbolji.
Seriju nisam gledao jer mi deluje kao nešto sto puta viđeno.

Preporučujem film The Hunt (2012), Madsov najbolji.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 155
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]