Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Vuk napisao:Salvatore, da je Ipce Ahmedovski ziv, ti bi se para namlatio sa ovakvim tekstovima.
Opomena zbog pominjanja legendarnog Ipčeta u negativnom kontekstu!
Korisnikov avatar
By Vuk
Yopitsch-Kurz napisao:
Vuk napisao:Salvatore, da je Ipce Ahmedovski ziv, ti bi se para namlatio sa ovakvim tekstovima.
U kom negativnom kontekstu? Hoces da kazes da ova pesma ne odgovara polu-depresivnom stilu jedne od najvecih legendi nase scene?
By kosta76
@Jopik...Jel sam ti pricao anegdota za Ipceta i poselo?
Pokazivao mi je pre 20 godina neki lik slike sa tog dogadjaja. Smejao sam se, popustala mi besika jer je glupo da se coveku smejes u facu a prica je urnebesna. Lik je bio ESTRADNI UMETNIK ŽARE. Plakat 2 sa 2, on sa sabankim repovima u nekoj pozi ala Bata Živojinovic u filmu Kako je propao RNR....
Uglavnom, pokayuje mi lik svoj foto album, prepun slika šabana, sve neke legende. Pevaljke u crvenim minićima...uz konstataciju-Sinko, pevaljke su otrov!...Taj Ipče je za njega bio bog...Ja sam se suzdržavao od smeha i otrčao na kraju u wc da šoram da ne bi puko. Vesele devedesete
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Vuk napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:
U kom negativnom kontekstu? Hoces da kazes da ova pesma ne odgovara polu-depresivnom stilu jedne od najvecih legendi nase scene?
Ne lozi se Vučina, šalim se samo ;)
Bacite anatemu na mene ali meni je Ipče legenda. Jeste da tu i takvu muziku slusam samo u stanju intoksikacije, ali ipak...
Korisnikov avatar
By Vuk
Yopitsch-Kurz napisao:Ne lozi se Vučina, šalim se samo ;)
Bacite anatemu na mene ali meni je Ipče legenda
Ma znam bre Yopic, pa ja tebe i Shomyja nikada ne dozivljavam ozbiljno :lol: Nego sam mislio da se po tvom ukusu ne uklapa ovaj Salvatoreov tekst u Ipcetvo kalup gde vec stoji: Ej ti noci sestro moja, primi me za brata...Naravno da je covek legenda.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Vuk napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Ne lozi se Vučina, šalim se samo ;)
Bacite anatemu na mene ali meni je Ipče legenda
Ma znam bre Yopic, pa ja tebe i Shomyja nikada ne dozivljavam ozbiljno :lol: Nego sam mislio da se po tvom ukusu ne uklapa ovaj Salvatoreov tekst u Ipcetvo kalup gde vec stoji: Ej ti noci sestro moja, primi me za brata...Naravno da je covek legenda.
Podvuceno - da li da se smejem ili da placem, hej noci sestrice moja..?
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ipce je otpevao pesmu kao da ce znati da ce umreti.Mislim na pesmu Eh,da mogu da ozivim
Korisnikov avatar
By Vuk
Ja ti kao potomak starih Vincana[sup]tm[/sup] preporucujem da se smejes, da ne bi bio Gurke fazon [BBvideo 560,340][/BBvideo]
By hazarder
Hteo sam da postavim jedan dobar tekst, ali necu da idem u off. Evo, da se uklopim.

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Uzivanje sa Divom.
Korisnikov avatar
By rudonja
“Ako se narod bavi zemljoradnjom, to znači da su njive uzorane, a kada su njive uzorane, to znači da je država bogata, a u bogatoj državi ratnici su silni, a sa silnim ratnicima ratovi su pobedonosni, a sa pobedonosnim ratovima šire se granice države.”
Guan Čžun, “O upravljanju državom”, 7. vek p.n.e.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 39

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]