Vuk napisao:Salvatore, da je Ipce Ahmedovski ziv, ti bi se para namlatio sa ovakvim tekstovima.Opomena zbog pominjanja legendarnog Ipčeta u negativnom kontekstu!
1 klik više
15000 postova manje
Vuk napisao:Salvatore, da je Ipce Ahmedovski ziv, ti bi se para namlatio sa ovakvim tekstovima.Opomena zbog pominjanja legendarnog Ipčeta u negativnom kontekstu!
1 klik više
15000 postova manje
Yopitsch-Kurz napisao:U kom negativnom kontekstu? Hoces da kazes da ova pesma ne odgovara polu-depresivnom stilu jedne od najvecih legendi nase scene?Vuk napisao:Salvatore, da je Ipce Ahmedovski ziv, ti bi se para namlatio sa ovakvim tekstovima.Opomena zbog pominjanja legendarnog Ipčeta u negativnom kontekstu!
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.
Vuk napisao:Ne lozi se Vučina, šalim se samoYopitsch-Kurz napisao:U kom negativnom kontekstu? Hoces da kazes da ova pesma ne odgovara polu-depresivnom stilu jedne od najvecih legendi nase scene?Vuk napisao:Salvatore, da je Ipce Ahmedovski ziv, ti bi se para namlatio sa ovakvim tekstovima.Opomena zbog pominjanja legendarnog Ipčeta u negativnom kontekstu!
1 klik više
15000 postova manje
Yopitsch-Kurz napisao:Ne lozi se Vučina, šalim se samoMa znam bre Yopic, pa ja tebe i Shomyja nikada ne dozivljavam ozbiljno
Bacite anatemu na mene ali meni je Ipče legenda
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.
Vuk napisao:Podvuceno - da li da se smejem ili da placem, hej noci sestrice moja..?Yopitsch-Kurz napisao:Ne lozi se Vučina, šalim se samoMa znam bre Yopic, pa ja tebe i Shomyja nikada ne dozivljavam ozbiljno
Bacite anatemu na mene ali meni je Ipče legendaNego sam mislio da se po tvom ukusu ne uklapa ovaj Salvatoreov tekst u Ipcetvo kalup gde vec stoji: Ej ti noci sestro moja, primi me za brata...Naravno da je covek legenda.
1 klik više
15000 postova manje
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]