Lika napisao:30/31.05. u Rijeci festival craft piva! Srecom, pa je u mojoj ulici, jer ne znam ko bi me vozio kuci kad krenemo sa testiranjem.
Kum Žoržo napisao:Ne znam ima li ovo u Srbiji, ali ako naidjete, ne propustite ni slucajno! Totalno ludilo od piva! Standardno dobri Duvel, sa tri puta vise hmelja. Show od piva!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Poska napisao:Да, да, обичан. Овај вероватно неће ни бити код нас. Колико видим Јелен је од њих узео амбалажу. Ма шта знам, рекох да питам, нисам је никада пробао, али значи само је извикана.Jao, jao, hiljadu puta jao! Jelen ukrao flasu? Joj bre Poska koliko si mlad, pa nekada je pola piva bilo u takvim flasama. Pecko, Vajfert, pa cak i Jelen jedno vreme. Pola belgijskih piva je u flasama tog ili slicnog oblika.
Куме, какавих енергетских пића има у Немачкој, мислим вероватно их има много, него нека од бољих?
NUSKJKP

Kum Žoržo napisao:Млад сам, шта ћу. Ту сам да учим.Poska napisao:Да, да, обичан. Овај вероватно неће ни бити код нас. Колико видим Јелен је од њих узео амбалажу. Ма шта знам, рекох да питам, нисам је никада пробао, али значи само је извикана.Jao, jao, hiljadu puta jao! Jelen ukrao flasu? Joj bre Poska koliko si mlad, pa nekada je pola piva bilo u takvim flasama. Pecko, Vajfert, pa cak i Jelen jedno vreme. Pola belgijskih piva je u flasama tog ili slicnog oblika.
Куме, какавих енергетских пића има у Немачкој, мислим вероватно их има много, него нека од бољих?
Energetska pica ne pijem, ali znam da je to ozibljno trziste i da se prave ozbiljne pare. A i izbor je ogroman, ima ih jedno 30 razlicitih na rafovima. Ja sam u zivotu popio mozda 5 limenki red bula, od toga cetiri pomesane sa vodkom ili ko zna cime, tako da ti nisam pravi sagovornik. A i ovo nije topik za to!
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!