Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
Kum Žoržo napisao:Ne znam ima li ovo u Srbiji, ali ako naidjete, ne propustite ni slucajno! Totalno ludilo od piva! Standardno dobri Duvel, sa tri puta vise hmelja. Show od piva!

Slika

Ја сам видео у Максију у Кг-у и Роди(сигурно има и у Темпу), ову марку, али не баш ову врсту. Каква су им та остала?

Иначе нисам никада пробао Корону, каква је или је само извикана да је добра?
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Poska, video si obični Duvel, koji je takodje jako dobar, ali ovo je nešto posebno. Svake godine izadje ograničena serija "tripel hop" sa trostrukom dozom hmelja. I to se svake godine stavlja nova vrsta odnosno nova kombinacija hmeljeva. Stvarno me dugo neko pivo nije oduševilo ovoliko, a svakog meseca probam barem 2,3 nova, zanatska, visokokvalitetna piva. Pritom je ovo verovatno i po ceni sasvim pristupačno.

Korona je smeće, ne znam ko ti je rekao da valja.
Korisnikov avatar
By Poska
Да, да, обичан. Овај вероватно неће ни бити код нас. Колико видим Јелен је од њих узео амбалажу. Ма шта знам, рекох да питам, нисам је никада пробао, али значи само је извикана.

Куме, какавих енергетских пића има у Немачкој, мислим вероватно их има много, него нека од бољих?
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Poska napisao:Да, да, обичан. Овај вероватно неће ни бити код нас. Колико видим Јелен је од њих узео амбалажу. Ма шта знам, рекох да питам, нисам је никада пробао, али значи само је извикана.

Куме, какавих енергетских пића има у Немачкој, мислим вероватно их има много, него нека од бољих?
Jao, jao, hiljadu puta jao! Jelen ukrao flasu? Joj bre Poska koliko si mlad, pa nekada je pola piva bilo u takvim flasama. Pecko, Vajfert, pa cak i Jelen jedno vreme. Pola belgijskih piva je u flasama tog ili slicnog oblika.

Energetska pica ne pijem, ali znam da je to ozibljno trziste i da se prave ozbiljne pare. A i izbor je ogroman, ima ih jedno 30 razlicitih na rafovima. Ja sam u zivotu popio mozda 5 limenki red bula, od toga cetiri pomesane sa vodkom ili ko zna cime, tako da ti nisam pravi sagovornik. A i ovo nije topik za to! :snooty:
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Bio je i Jelen, samo retko gde. A da, i Niksicko je bilo. Danas ima belgijskih i francuskih, ali i nemackih u takvoj flasi sijaset

Npr. belgijski patuljak, koji inace ima i u Beogradu da se kupi i jako su im dobra piva
Slika

Pa onda mnogo puta pominjani chimay, duvel, piraat, gulden draak, pa onda berlinska bela piva
Slika

Imas ih koliko hoces. To je nekad bio jako rasprostranjen oblik flase, ne znam zasto su prestali kod nas sa tim. Eto sad se ponovo vraca u modu.
Korisnikov avatar
By Poska
Kum Žoržo napisao:
Poska napisao:Да, да, обичан. Овај вероватно неће ни бити код нас. Колико видим Јелен је од њих узео амбалажу. Ма шта знам, рекох да питам, нисам је никада пробао, али значи само је извикана.

Jao, jao, hiljadu puta jao! Jelen ukrao flasu? Joj bre Poska koliko si mlad, pa nekada je pola piva bilo u takvim flasama. Pecko, Vajfert, pa cak i Jelen jedno vreme. Pola belgijskih piva je u flasama tog ili slicnog oblika.

Energetska pica ne pijem, ali znam da je to ozibljno trziste i da se prave ozbiljne pare. A i izbor je ogroman, ima ih jedno 30 razlicitih na rafovima. Ja sam u zivotu popio mozda 5 limenki red bula, od toga cetiri pomesane sa vodkom ili ko zna cime, tako da ti nisam pravi sagovornik. A i ovo nije topik za to! :snooty:
Млад сам, шта ћу. Ту сам да учим. :D

Свакако да није тема, него рекох да питам. Хвала на едукацији. ;)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 22

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]