By surda
Izbacio Marcusa da ubacim Huertela, Parga ostavio. Imam Veselog, Bjelicu i Samuelsa. Ne smijem ni da racunam :D
Korisnikov avatar
By Gaja
Ja sam izbacio Voronsevica i ubacio Dzavaia :doh: Pargo me isto uzjebucnuo, Erceg prosecnih 11 ali oprastam obojici jer su odigrali dobro proslo kolo :) Bobinator tricavih 8. Tu sam se preracunao, mislio sam posto ovi nemaju centra da ce Bobi da rastrti ali zbog ludih trojki i nacina igre Neptunasa nije mogao da pokaze svoj raskos i talenat. Vilijams i Preldzic za sad jedini imaju prelaznu ocenu.
Danas mi ostaje
Bilan, ocekujem da rastrti Limoz.
Lodzeski, ocekujem sigurnih od 10 do 15 index poena.
Bertans, ocekujem 15+ index posto je prva, druga opcija u napadu Kahe.
Milaknis, ima minutazu od 20 do 30min valjda ce da dogura bar do 10 index.
Korisnikov avatar
By Gale
Onaj osećaj kada saznaš da si u nečemu - naprimer u jednom kolu EL fantazija - po uspehu zauzeo 25 940. mesto. Kako neponovljivo depresivno iskustvo. Da ovo vide moj otac i majka...
By surda
Gale napisao:Onaj osećaj kada saznaš da si u nečemu - naprimer u jednom kolu EL fantazija - po uspehu zauzeo 25 940. mesto. Kako neponovljivo depresivno iskustvo. Da ovo vide moj otac i majka...
36196to mjesto. Uvijek se moze gore 8-)
Ali idemo dalje i dalje vjerujem u ove momke. Tim se nece mjenjati :D
Na ukupnom plasmanu me vadi sasvim pristojno prvo kolo, da ne bi njega...
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Neko mora da brani cast foruma u klubu 300+ :)
By surda
Ljudi kazu pobjednicki tim se ne dira, kod mene je suprotno. Nista nisam mijenjao. Cijenim da se ne moze ponoviti tuga od proslog kola :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 31

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]