Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ili sam ja lud ili ovo tvoje uputstvo ne sljaka...

Ja svoj tim vidim u ligi, i lepo mi pise Failed to join the league. You are already in the league.

Sad, ti kazes da si sve izbacio i da treba ponovo da se udje...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mutinjo napisao:Ili sam ja lud ili ovo tvoje uputstvo ne sljaka...

Ja svoj tim vidim u ligi, i lepo mi pise Failed to join the league. You are already in the league.

Sad, ti kazes da si sve izbacio i da treba ponovo da se udje...
+1
Isti slucaj je i kod mene.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ljudi, vi kao IGRACI ste vec u ligi, ali, imate opciju registruj tim, gde morate da potvrdite taj tim koji ste napravili. Prevedeno vi kao IGRACI ste vec u ligi, ali vasi TIMOVI su izbaceni. Dakle izaberete jedan tim, ako imate vise, ili ako imate samo jedan potvrdite taj jedan i to je to.

EDIT: Kada pogledate ko sve igra u ligi videcete da pored nekih igraca stoji ime kluba, a pored nekih ne. Onima kojima stoji ime kluba su registrovali klub, vama kojima ne stoji znaci da jos uvek niste.

Ljudi koji jos uvek nisu registrovali tim su Ultra Kosarka, Lucky, Kure, Grobar1971, MO, Johnzkd, Mutinjo, Magarac (?), MilosNS, Sinisa123, Aleksei, Kostakurta, MileBL, Mix57. Dajte ljudi nemojte da vam propadne fantazi bezveze, registrujte tim.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Karabur, sve ja tebe kapiram, samo meni nikako ne izlazi ta opcija "register team", tj onaj prvi screen shot koji je Gaja izbacio... kada kliknem na "private leagues", izbacuje mi ona tri prozorica, jedan za kreiranje sopstvene lige, i dva koji se koriste za pridruzivanje nekoj od vec postojecih liga, ttj prozori za ime lige i pasvord.

Dakle, moje pitanje je, kako ste dosli do ovoga "register team"?

Jebem li gam jesam balvan, ali izvinjavam se :)

EDIT: NASAO OPAAAAA

kad vas ja ovako debilan otrsim, bice vam jos vise krivo :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By Gale
Mutinjo, rode : Idi na "Home" , pa "Private ligues" , pisaće kosarkars i spisak naših imena desno od toga. Klikni na "kosarkars" i dalje će sve ići kako je Gaja objasnio.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Gale napisao:Mutinjo, rode : Idi na "Home" , pa "Private ligues" , pisaće kosarkars i spisak naših imena desno od toga. Klikni na "kosarkars" i dalje će sve ići kako je Gaja objasnio.
Vidi edit posta iznad tvog :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
dakle private leagues > kosarkars (dole ti vec pise kosarkars i gomila imena pored, kliknes misem na kosarkars) > gore u desnom uglu odmah ispod glavnog menija ti pise LINKS i tu imas opcije HOME i REGISTER TEAMS, kliknes na register teams > otvori ti se prozorce u kojem ti pise naziv tima i u nastavku imas mali kvadratic, kliknes na kvadratic da bude stikliran i potom kliknes na register > zahvalis se meni i uzivas u fantaziju :)

EDIT: ja se izlomih ovde, a ti vec upao.
Korisnikov avatar
By Gale
Vidim, vidim...Dobrodošao, magijo! :D

Elem. Saznajem na KKP temi da idemo na Solnok sa ekipom :

grace Tepa, Dalo, Marinkovic, Andric, Glisic, Bezbradica, Gagi, Milutinov, Salic...

E, da imam poverenja u Tepića - kao što sam ga nekad imao - uzeo bih ga sad i računao da će u ovoj situaciji imati indeks 38. MEđutim, ja nisam siguran da će ceo tim da dobaci do indeksa 38.
( Gola istina je da ipak ne uzimam Tepu zbog zacepljene cene).

Karabur : Sledeći put banujemo mutinja kad bude nešto pitao. Jednostavnije je.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 1366

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]