By surda
miki napisao:Jel bese mogu dva igraca po kolu da se zamene ?
3
Korisnikov avatar
By The Answer
Admine, meni pise Failed to join the league. You are already in the league. kad hocu da poslusam onaj tvoj savet iz privatne poruke? U ligi me ima, a nema mi tima... sto bi nasi stari rekli- sto si cack'o mecku?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dimitris Diamantidis napisao:@Lika,@Karaburac Ne znam da li je to dobar recept posto igram prvi put, ali ako ste tako igrali prosle godine izgleda da nije po onoj listi sto su okacili :D
Nisam ja igrao prosle godine. Igrao sam pretprosle i ostavio sam premalo kredita za manevrisanje sto me je kasnije kostalo pa sam zavrsio valjda 14-ti od nas 60-tak. Gale je bio jedno mesto iznad mene i do dan danas mi to nabija na nos, sisa jedna. :D Elem, verovatno sam preterao sa ovoliko kredita u steku, ali jbg.
Korisnikov avatar
By Gaja
The Answer napisao:Admine, meni pise Failed to join the league. You are already in the league. kad hocu da poslusam onaj tvoj savet iz privatne poruke? U ligi me ima, a nema mi tima... sto bi nasi stari rekli- sto si cack'o mecku?
Vidim da ti ima tima tako da verovatno si uspeo da ga ubacis. Mislim na tim :lol:
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Gaja napisao:
The Answer napisao:Admine, meni pise Failed to join the league. You are already in the league. kad hocu da poslusam onaj tvoj savet iz privatne poruke? U ligi me ima, a nema mi tima... sto bi nasi stari rekli- sto si cack'o mecku?
Vidim da ti ima tima tako da verovatno si uspeo da ga ubacis. Mislim na tim :lol:

Gajo hajde proveri i meni-isto ne vidim tim. Zapravo vidim samo nekoliko timova!

EDIT: Nisam u stvari registrovao tim-sada vidim. Trebalo bi obavestiti i sve ostale,mozda i na svim temama-da ne pocnemo okrnjeni!
Korisnikov avatar
By Gaja
Korto Malteze napisao:
Gaja napisao:

Gajo hajde proveri i meni-isto ne vidim tim. Zapravo vidim samo nekoliko timova!

EDIT: Nisam u stvari registrovao tim-sada vidim. Trebalo bi obavestiti i sve ostale,mozda i na svim temama-da ne pocnemo okrnjeni!
Poslao sam svima poruku jos jutros, proveri da li ti pun inbox i ako jeste obrisi neku poruku da bi ti stigla moja.
Korisnikov avatar
By Gaja
Doslo je do promena na ABA fantasy, sto se tice mogucnosti odabira tima po ligama. Sada mozete birati koji ce vam tim igrati u kojoj ligi. Zbog toga su sada svi timovi izbaceni iz lige tako da morate da ih vratite. To cete uraditi na sledeci nacin:

Udjete na Private League
i izaberete kosarkars ligu.
Zatim idete na Register Teams

Slika

Zatim cekirate tim koji zelite u ligi i kliknete Register
Slika
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Mogu da prodajem igrače ali ne i da umesto njih kupim druge. Još od sinoć
Ima još neko sličan problem?
  • 1
  • 13