miki napisao:Jel bese mogu dva igraca po kolu da se zamene ?3
Dimitris Diamantidis napisao:@Lika,@Karaburac Ne znam da li je to dobar recept posto igram prvi put, ali ako ste tako igrali prosle godine izgleda da nije po onoj listi sto su okaciliNisam ja igrao prosle godine. Igrao sam pretprosle i ostavio sam premalo kredita za manevrisanje sto me je kasnije kostalo pa sam zavrsio valjda 14-ti od nas 60-tak. Gale je bio jedno mesto iznad mene i do dan danas mi to nabija na nos, sisa jedna.
I kad ne budes prvi ti...
The Answer napisao:Admine, meni pise Failed to join the league. You are already in the league. kad hocu da poslusam onaj tvoj savet iz privatne poruke? U ligi me ima, a nema mi tima... sto bi nasi stari rekli- sto si cack'o mecku?Vidim da ti ima tima tako da verovatno si uspeo da ga ubacis. Mislim na tim
Gaja napisao:The Answer napisao:Admine, meni pise Failed to join the league. You are already in the league. kad hocu da poslusam onaj tvoj savet iz privatne poruke? U ligi me ima, a nema mi tima... sto bi nasi stari rekli- sto si cack'o mecku?Vidim da ti ima tima tako da verovatno si uspeo da ga ubacis. Mislim na tim
Tesko onima koji u autoritet gledaju kao u istinu,umesto u istinu kao u jedini autoritet!
Korto Malteze napisao:Poslao sam svima poruku jos jutros, proveri da li ti pun inbox i ako jeste obrisi neku poruku da bi ti stigla moja.Gaja napisao:The Answer napisao:Admine, meni pise Failed to join the league. You are already in the league. kad hocu da poslusam onaj tvoj savet iz privatne poruke? U ligi me ima, a nema mi tima... sto bi nasi stari rekli- sto si cack'o mecku?Vidim da ti ima tima tako da verovatno si uspeo da ga ubacis. Mislim na tim
Gajo hajde proveri i meni-isto ne vidim tim. Zapravo vidim samo nekoliko timova!
EDIT: Nisam u stvari registrovao tim-sada vidim. Trebalo bi obavestiti i sve ostale,mozda i na svim temama-da ne pocnemo okrnjeni!

1 klik više
15000 postova manje
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]