Korisnikov avatar
By Zex88
Едит: Сад видим да је Шурда објаснио.. :)

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By amiga500
Mutinjo dobro došao, provjeri poruke :D

I mene je zbunilo što je nekim igračima unešen prosjek, a nekima nije. I mislio sam da je to učinak poslije 1. kola, ali kad sam malo bolje pogledao i analizirao shvatio sam da je unešen prosječan index za cijenu igrača i nema veze sa učinkom iz 1. runde.E sad što je nekim unešen, a nekima nije ostaje znak pitanja, ali s obzirom da je jedini fantasy na svijetu koji počinje od 2. kola i da traje do kraja prvog dijela ligaškog takmičenja, ova sezona obećava :D
Korisnikov avatar
By The Answer
Mutinjo napisao: Sre Okt 08, 2025 12:04 pm Pozdrav, bando, jel ima mesta za jednog fantazi veterana, nisam u nekoj formi ali se uzdam da je klasa večna, kako kažu...

Sent from my M2103K19G using Tapatalk
Samo dođite gospodo, jedan po jedan...
By surda
Postoje i igraci poput Kamenjasa kojima je dobro unesen indeks.

Znaci postoje 3 vrste igraca za uneseni indeks:
1)unesena im je prava vrijednost iz prvog kola
2)pocetna cijena /4
3)0

Namecu se 2 pitanja
Da li ce se indeks iz prvog kola racunati u daljem azuriranja cijena?
Ako hoce, da li ce se ispraviti greske koje trenutno postoje?

Ovaj aba fantasy sajt kao da odrzava neko ko se trudi ostati na nivou pocetnika 10g. :-D
Korisnikov avatar
By The Answer
Mnogo se bre cimate ljudi, cilj igranja je učiniti ABA ligu iole interesantnom za gledanje i psovati igrače i pre svega nastaviti višedecenijsku dominaciju nad nemačima pojma poput Mutinja i Zexa i nekima koji su po ko zna koji put za ovih 15-ak godina pobegli...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
The Answer napisao: Sre Okt 08, 2025 2:11 pm Mnogo se bre cimate ljudi, cilj igranja je učiniti ABA ligu iole interesantnom za gledanje i psovati igrače i pre svega nastaviti višedecenijsku dominaciju nad nemačima pojma poput Mutinja i Zexa i nekima koji su po ko zna koji put za ovih 15-ak godina pobegli...
Žao mi je što nemam dovoljno vremena da iole pratim ovu ABA ligu, pa ne mogu da se uhvatim u koštac sa nemačem pojma kao što je Answer. Iskreno jedva i EL stižem da igram i da pratim iole, ovo bi mi bilo previše na sve moje trenutne obaveze, a nema preterano žara ako ne gledam neku utakmicu, već samo radim na osnovu statistike, jer to svako može...

Pozdrav za ekipu i idite bez mene ovog puta!
Korisnikov avatar
By Lucky
Pozdrav ekipa. Uletio sam i ja.
Igramo se i ove sezone iako se admin na sajtu svojski trudi da nas otjera

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja sam ušao ali mi piše da nisam član nijedne lige
Pisaće se saopštenja, a liga nije ni počela

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

• 1
  • 1354