Korisnikov avatar
By Gaja
Prizes

Overall 2014/15 season champion:

- Winner and his friend will be ABA League guests at 1st, 2nd or 3rd game of the playoffs, which includes tickets for the game and a hotel night;
- ABA League Fantasy Challenge trophy;
- Signed basketball by the players of his favourite ABA League team.

Overall 2014/15 season 2nd prize:

- Official ABA League Adidas jacket.

Overall 2014/15 season 3rd prize:

- Official ABA League Adidas sweatsuit.

Single round winners:

- Official ABA League Adiddas basketball;
- 2 tickets for an ABA League game in the following round. The winner will be able to choose which game out of the seven games of the given round he wants to attend.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lika napisao:@Karaburac - nisi više šampion ;)

Unspent credit 133.57 :D
134.87 crkni od muke :D
Korisnikov avatar
By Lika
Karaburac napisao:
Lika napisao:@Karaburac - nisi više šampion ;)

Unspent credit 133.57 :D
134.87 crkni od muke :D
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Dimitris Diamantidis
@Lika,@Karaburac Ne znam da li je to dobar recept posto igram prvi put, ali ako ste tako igrali prosle godine izgleda da nije po onoj listi sto su okacili :D
Korisnikov avatar
By Lika
Dimitris Diamantidis napisao:@Lika,@Karaburac Ne znam da li je to dobar recept posto igram prvi put, ali ako ste tako igrali prosle godine izgleda da nije po onoj listi sto su okacili :D
Do sada sam obično sve spiskao u startu, sad mijenjam taktiku u stipsanje :D
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Gale napisao:
Korto Malteze napisao:...

Nego ako bi neko bio dobar da mi objasni kakvi su benefiti kapitena-vidim da se spominje neki +/- indeks, ali mi nije bas jasno sta je to (nikada nisam igrao fantazi sa tim tripom-kapiten) a kapiram da moze biti bitno? :think:
Sad smo baš probali Zexxx i ja da zaključimo u čemu je fazon. Zaključili smo da nemamo pojma.
Možda znaju ovi momci koji su igrali EL fantasy, tu bi, valjda, trebalo da postoji taj institut kapitenskog bonusa.
Hvala na odgovoru Gale! Nista...neka onda i to bude jedan od faktora srece koja svakako utice na poredak! :)
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 1366

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]